Radu Tudor sare în apărarea Doiniței Băsescu: Să nu mă înjurați, dar...

Jurnalistul Radu Tudor consideră că reacția dură pe care a avut-o, luni, Doinița Băsescu, cumnata președintelui Traian Băsescu, față de jurnaliștii care i-au solicitat o declaraţie după ce şi-a vizitat soţul aflat în Arestul Poliţiei Capitalei, nu este de condamnat și le cere fanilor săi să nu-l înjure pentru o astfel de poziționare. 

"Să nu mă înjurați, dar dpdv uman cred că Doinita Băsescu nu trebuie blamată pentru criza de nervi făcută în fața jurnaliștilor. Nu e ușor să treci prin ce trece ea. Soțul în pușcărie, presiuni pe linie de familie, informații că și copiii ar fi implicați alături de Mircea Băsescu", a scris, luni, pe pagina sa de socializare, Radu Tudor, după ce presa a relatat despre reacția Doiniței Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu, când jurnalișii prezenți în fața Arestului Poliției Capitalei i-au solicitat insistent o declarație după vizita la soțul său.

Citește și Încă un membru al familiei BĂSESCU este URMĂRIT PENAL

„Ce doriţi? Nu fac comentarii, nu ştiu nimic. Vă rog să-mi daţi voie, că altfel sun la 112. Să mă lăsaţi în pace, să nu mă mai sufocaţi!", a exclamat, nervoasă, Doinița Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel