Radu Tudor, reacție furtunoasă: Sunteți proastă?

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a reacționat după ce senatoarea Cristiana Anghel a jignit un bărbat care se afla la protestul de marți de la Parlament.

"Nu este prima oară când văd că senatorul Cristiana Anghel se comportă ca o precupeaţă în Parlamentul României. Se răţoieşte la reporteri, jigneşte oamenii care protestează pe bună dreptate, e foarte agitată şi profund necontrolată în ieşirile sale verbale.

Pe scurt, o persoană greu adaptată la civilizaţia urbană absolut obligatorie în instituţiile de stat. Dat fiind incidentul de astăzi cu ciobanii şi modul în care s-a adresat colegilor mei jurnalişti de la Parlament, o parafrazez şi întreb în numele celor jigniţi: Doamna Cristiana Anghel, sunteţi proastă?", a scris Radu Tudor pe blogul său.

Cristiana Anghel a mers în mijlocul agricultorilor care protestau și le-a promis că într-o oră se va forma un grup de aleși care să discute cu reprezentanții lor. Prezența ei, însă, nu a făcut decât să-i înfurie pe oamenii adunați în fața Palatului Parlamentului. Senatoarea a arătat acestora inițiativa sa legislativă, moment în care un protestatar i-a luat senatoarei foile din mână și le-a rupt. În acel moment, ea l-a făcut pe respectivul bărbat prost.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel