Radu Tudor, reacție după mesajul lui Traian Băsescu privind sechestrul la Nana

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a reacționat dur, sâmbătă, la scurt timp după ce fostul președinte Traian Băsescu a scris pe Facebook că cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole suportă, pe fond, consecinţele unor acţiuni politice îndreptate împotriva sa.

"Suspectul Basescu Traian, patronul unei mafii politice de o dimensiune fara precedent in ultimii 25 de ani, se da victima politica in povestea de la Nana. El care a sustinut 10 ani procurorii pina dincolo de limita democratiei spune ca azi ca ancheta Parchetului General e una politica", a scris Radu Tudor pe blogul personal, îndemnându-și cititorii, în cazul în care nu li se face "greață", să citească ceea ce a postat "tătucul mafioților".

TRAIAN BĂSESCU, reacție după sechestrul pus la Nana

 

Traian Băsescu a oferit, sâmbătă, într-o postare pe contul său de socializare, o reacție privind sechestrul instituit de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) în 16 februarie pe 147 de titluri de proprietate de la Nana. Din cele peste 700 de hectare puse sub sechestru de PICCJ face parte şi terenul cumpărat de Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu.

Sechestru teren Nana. Tribunalul Călărași a respins contestația Ioanei Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel