Radu Tudor: Este pentru prima dată după 1989...

Radu Tudor, jurnalist Antena 3, a comentat, vineri, în legătură cu vestea excepțională că familia Bodnariu a fost reîntregită după câteva luni, printr-o decizie a justitiției norvegiene.

"Emoția personală nu poate fi dată la o parte într-un astfel de moment și ca jurnalist trebuie să fii rece la evenimente de genul acesta, dar când vine vorba de familie e o trăire emoțională foarte, foarte intensă.

Este pentru prima dată după decembrie 1989, când trei instituții fundamentale ale unei democratii, presa, poliția și bisericile reunite toate luptă pentru o cauză nobilă și au un mare succes", a declarat Radu Tudor, prin telefon, la Antena 3.

"Niște oameni, reuniți sub simbolul valorilor creștine de tip occidental - libertate, democrație, prețuirea valorilor familiale -au făcut un efort imens. Au fost peste 30 de orașe în care s-a protestat și genul acesta de efort întrunit - presă, politicieni, biserică - pot să ducă și pe viitor la stoparea unor abuzuri ", a adăugat vineri Radu Tudor.

Printr-o decizie a justitiției norvegiene, familia Bodnariu va fi reîntregită. Toți copiii familiei se vor întoarce alături de mama și tatăl lor.

Potrivit Antena 3, familia Bodnariu trebuie să-și mai ia înapoi cei doi băieți, după ce cele două fetițe au ajuns deja acasă, iar cel mic fusese redat familie mult mai înainte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel