Radu Tudor, după 10 la Antena 3: Jurnalismul te consumă emoțional uneori până la epuizare

Radu Tudor evocă, marți, un moment special din cariera sa de jurnalist, care a coincis cu atentatele care au vizat sistemul de transport public din Londra, acestea fiind primele atacuri sinucigașe comise de militanți islamiști în Europa Occidentală, în urma cărora au murit peste 50 de persoane și au fost rănite peste 700.

Exact cu un deceniu în urmă, Radu Tudor debuta în direct la Antena 3, iar amintirile sunt dureroase, mai ales că era vorba de analize și comentarii legate de atentatul din Londra, soldat cu multe victime omenești. La aniversarea a 10 ani de activitate în echipa postului Antena 3, Radu Tudor mărturisește însă că jurnalismul este o meserie care își cere uneori tributul.

Elena Udrea, regrete că Radu Mazăre nu mai e primar la Constanța

"Acum 10 ani - pe 7 iulie 2005 - intram direct in paine la Antena 3 cu ore bune de analiza si comentarii in urma atentatului terorist de la Londra, in care au murit 52 de persoane. Imaginile de azi de la BBC cu ceremoniile in memoria victimelor mi-a readus in minte acele momente de tensiune si avalansa de informatii de trebuiau procesate, filtrate, analizate. Jurnalismul este o meserie frumoasa, dar care te consuma emotional uneori pina la epuizare", a scris, marți, pe contul său de socializare Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel