Radu Tudor: Băsescu se îndreaptă către a treia suspendare

Radu Tudor este de părere că Traian Băsescu se îndreaptă spre cea de a treia suspendare, în urma acțiunilor din ultimul timp.

"A recunoscut că se află la originea înfiinţării Partidului Mişcarea Populară, fapt ce îl face membru de facto al partidului, ceea ce încalcă grav Constituţia. După cum se vede pe imagini, este înconjurat de ofiţeri SPP în timp ce se îndreaptă spre un eveniment electoral pentru partidul său. Înţeleg că s-a deplasat acolo cu elicopterul. Ni se spune că nu sunt bani pentru necesităţi ale ţării şi totuşi pentru partid şi pentru doamna Udrea se găsesc bani. Peste 80% din populaţia României se opune lui Traian Băsescu, formaţiunilor politice ale acestuia. Cu alte cuvinte, o majoritate impresionantă a populaţiei nu este de acord cu Băsescu şi acest lucru se va vedea în toate întâlnirile pe care le va organiza cu partidul său", a spus la emisiunea ”Ediția de weekend” Radu Tudor.

VEZI ȘI: Radu Tudor: Băsescu ne dă lecții, după catastrofa pe care a patronat-o 

"Am cerut, în mod explicit, judecătorilor CCR, să ia în calcul şi să citească ce am scris astăzi pe blog. În mod absolut clar pentru toată lumea cu bun simţ, o minimă educaţie politică, afirmaţia de ieri a lui Traian Băsescu că el a plănuit şi a decis crearea acestui partid are un grav efect politic şi constituţional. Judecătorii CCR nu se pot eschiva din a se pronunţa pe ce a zis ieri Traian Băsescu. Eu sper ca pe 21 mai, oamenii de acolo să aibă raţiunea şi decenţa să se profunde pe această afirmaţie făcută ieri, 17 mai, de preşedintele Traian Băsescu, la o reuniune a PMP", a conchis Radu Tudor

Traian Băsescu a fost huiduit din oamenii din Iasi. La fel ca si ieri, preşedintele se afla acolo pentru a participa la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara, scrie antena3.ro.

Imediat ce a coborat din masina pentru a intra in cladirea unde avea loc reuniunea, oamenii au inceput sa i strige preşedintelui "rusine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel