EXCLUSIV  Radu Leca a slăbit 100 de kilograme. Ce are acum în frigider după ce spune că a mâncat „sute de boi, vaci, cai” / video

Radu Leca
Radu Leca

Radu Leca a avut probleme cu greutatea. Dar cu o ambiție de fier, a reușit ca, în câteva luni, să piardă 100 de kilograme.

Psihologul a decis să excludă produsele de origine animală din alimentație pentru o anumită perioadă și să se concentreze, în special, pe consumul de legume. Radu Leca a slăbit urmând sfaturilor nutriționiștilor. După aproape nouă luni de alimentație bazată exclusiv pe legume, preparate în diverse moduri, psihologul a revenit la consumul de lactate și ouă.

Tot ce a mâncat a fost cântărit, iar carnea, ouăle, laptele, brânza și făina au fost excluse în totalitate din alimentație, rămânând doar pe legume pentru o perioadă de aproximativ nouă luni. Apoi, a introdus laptele, brânza și oul în dieta sa, cu ajutorul a trei medici nutriționiști care s-au ocupat de el în mod exemplar.

2. Radu Leca... (psiholog-radu-leca_66900800.jpg)

(Radu Leca, înainte de a slăbi)

La emisiunea Ultrapsihologie cu Ramona Dumitru, psihologul a spus ce găsești acum în frigiderul său.

„Dacă cineva ar veni în vizită la mine acasă și ar deschide frigiderul, ar vedea în interior 8-9 tipuri de lactate, brânzeturi, cașcavaluri diferite. Eu asta mănânc - puțin și diferit. Eu sunt lacto-vegetarian. De-a lungul vremii, am mâncat sute de boi, vaci, cai. Vorba aia... salamul de Sibiu este sfânt. Mi-am făcut rău cu mâna mea în trecut”, a zis Radu Leca la DC News și DC News TV.  

„Tips & Tricks pentru cupluri” este subiectul zilei la Ultrapsihologie cu Radu Leca și Ramona Dumitru. Cu ce sfaturi excelente revin Ramona Dumitru și Radu Leca la emisiunea „Ultrapsihologie” privind cuplurile?

Răspunsul îl aflați în emisiunea „Ultrapsihologie".

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv/

Instagram: https://www.instagram.com/rodcnews/

Site: https://ww.dcnews.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@rodcnews/

Din anul 2014, psihologul Radu Leca realizează alaturi de structuri ale statului român, universități și asociații studențești, evenimente (conferințe, workshopuri, seminarii) axate pe psihologia educațional europeană.

Radu Leca - psiholog clinician - este pasionat de oameni și de modul prin care aceștia pot evolua, ajungaâd la un echilibru perfect și unicitate personală deplină.

VEZI ȘI: Părintele fără reguli, sabotor pentru copil. Radu Leca: Cel mai prost din curtea şcolii! Se va transforma într-o victimă, un adult neîndemânatic, bolnav şi vocal - https://www.dcnews.ro/parintele-fara-reguli-sabotor-pentru-copil-radu-leca-cel-mai-prost-din-curtea-scolii-se-va-transforma-intr-o-victima-un-adult-neindemanatic-bolnav-si-vocal_919268.html

VEZI ȘI: Românii au talent. Psihologul Leca, către cei care îl critică pe Rareș Prisacariu: Să vă fie rușine că aveți senzația că un copil vă poate manipula - https://www.dcnews.ro/romanii-au-talent-psihologul-leca-catre-cei-care-il-critica-pe-rares-prisacariu-sa-va-fie-rusine-ca-aveti-senzatia-ca-un-copil-va-poate-manipula_916183.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel