Radu Buzăianu, LECȚIE despre Andrei Gheorghe

Buzăianu
Buzăianu

Radu Buzăianu, unul dintre realizatorii emisiunii ”Bună, România!”, de la B1 TV, a vorbit despre oamenii care îi critică pe cei care nu sunt de acord cu ei pe diverse subiecte.

În acest context, a vorbit despre Andrei Gheorghe cu care se putea discuta chiar dacă interlocutorul nu era de acord cu el.

”Vad asa, o condamnare la o singura parere in jur. Vad asa, o obligatie de a da raspunsuri standardizate :)). Orice iesire din ele te face intolerant :)). E un fel de om, gata mereu sa te injure din partea tolerantei, pana iti bagi mintile in cap si nu iesi din opinia unanim legalizata. Vi-l prezint pe omul acesta, destul de necrestin in conversatie dupa cum stiti : ). Cu toate astea am avut discutii lungi si o relatie buna, de cand m-am apucat sa lucrez in media, pana cand a plecat dintre noi, deci vreo 15 ani.

Asta e toleranta. Sa poti sa-l lasi pe celalalt sa aiba alta parere decat a ta. Nu zic sa te lupti pentru dreptul lui de a nu fi de acord cu tine. Libertatea e cu 2 oameni cu 2 pareri diferite. Eu imi luam de la el ce aveam nevoie, el lua de la mine ce avea nevoie. Ma uit tot timpul in urma la relatia mea cu el ca la o lectie de toleranta. Nici eu nu-l condamnam pe el la pararea mea, nici el pe mine la parerea lui. La finalul vietii, cand se trage linia aia, atunci o sa reiasa cine a avut dreptate. Pana atunci trebuie sa convietuim”, a scris Radu Buzăianu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel