Radu Buzăianu, Laura Nureldin, despre concertul lui Bon Jovi: Așa ceva nu li se întâmplă niciodată

Radu Buzăianu
Radu Buzăianu

Turneul european „This House is Nor For Sale” al trupei Bon Jovi s-a încheiat, duminică, la Bucureşti. Peste 50.000 de fani au fost prezenți, însă nu toți au fost impresionați de prestația artistului. Radu Buzăianu și Laura Nureldin au scris pe conturile lor de Facebook despre acest subiect.

Înainte de ultima piesă, solistul ar fi spus: „Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm".

„Așa ceva, lui Salam, lui Minune, lui Vijelie, așa ceva nu li se întâmplă niciodată”, a scris, luni, Radu Buzăianu pe contul său de Facebook.

Și Laura Nureldin a scris pe rețeaua de socializare despre acest subiect: „Citesc p-aici că Jon Bon Jovi nu mai cântă, că nu mai are voce, că aia, că ailaltă... O fi, nu zic. Și nu, la concertul ăsta n-am fost. Doar la ăla din 2011. Dar nu pot să spun nasoale despre ei. Nici măcar despre Richie, chit că nu mai e în trupă (nu degeaba scrie pe mine Stranger In This Town). Cum spuneam: o fi cum scrieți voi. Dar pe băieții ăștia o să-i iubesc și dacă or amuți de tot”.

Concertul susţinut duminică seară de trupa Bon Jovi a încheiat segmentul european al turneului de promovare pentru albumul „This House is Not For Sale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel