Banciu, declarații neașteptate despre moartea lui Iovan și a studentei

radu_banciu
radu_banciu

Radu Banciu a vorbit, în cadrul ediției de marți seară a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc în Munții Apuseni.

Jurnalistul a spus că este irelevant faptul că în această tragedie au murit doi oameni, dat fiind faptul că mulți alți români își pierd viața în accidente cumplite, mai precis în accidente rutiere.

”Este irelevant pentru societate faptul că doi oameni și-au pierdut viața. Altă dată au fost 18 morți. Nu are nicio importanță. Vă spun eu acum... doi oameni au murit astăzi și pe trecerile de pieton, dar nu s-a spus nimic despre ei. Este exact același lucru. Este exact aceeași moarte, cu mențiunea că accidentele aviatice sunt mai spectaculoase din punct de vedere al grozăviei pe micul ecran”, a spus Radu Banciu.

De asemenea, jurnalistul a ironizat ajutorul dat de tehnologie în cazul găsirii răniților din accidentul din Munții Apuseni.

”Astăzi vedem în sfârșit cât de mare este România, nu cât de mică este. Deci, această țărișoară, această bucățică pe care noi pretindem că o cunoaștem și o iubim este atât de vastă încât există locuri în România unde dacă se prăbușește un avion, nimeni nu te mai găsește niciodată. Dacă acest avion se prăbușea în imensul Amazon, să zicem la 800 km de prima colibă, de primii pigmei, șansele să fie găsiți erau aceleași. Singura diferență este că Iovan și distinsa domnișoară viitoare medic, post-mortem, au murit de frig, iar în Amazonia ar fi murit de cald. Altă diferență nu există”, a spus Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel