Radu Banciu desființează scrisoarea lui Radu Mazăre: Ce este cu tâmpenia asta?

Radu Banciu a vorbit, vineri seară, în emisiunea "Lumea lui Banciu" de la B1 TV, despre comunicatul numărul 1 trimis de Radu Mazăre din "beciul domnesc". 

"În scrisoarea publică, deci până la urmă adresată și nouă a marelui Radu Mazăre, practic ultimul mare nedreptățit al acestui jaf care se întâmplă în justiție, el plânge că este condamnat aprioric și înfundat în arest preventiv prin decizii prelungite la infinit", spune Radu Banciu. A adăugat că acum "este la modă să scrii și mai ales să faci public scrisul tău".

"În ultimii 10 ani, din 2005, sistemul m-a acuzat de câtă-n lună și-n stele. Aici aș face o mică paranteză: Când spuneți în ultimii 10 ani, nu mai este cazul să ne trageți atenția că ultimii 10 ani au început în 2005, asta este o stângăcie. Dacă vorbeați despre ultimii 10 ani înainte lui Hristos, era ok, pentru că nu era evident pentru toată lumea. Deci așa începi tu o propoziție? Asta este teza de clasa a patra la dezvoltarea vorbirii, nu poți s-o începi așa. Pe asta, un profesor serios îți dădea patru. Ce este cu tâmpenia asta? Dar hai să zicem că omul este stresat. În acuză oamenii în fiecare lună că a mai luat nu știu câte milioane de euro", a mai spus Radu Banciu.

"Păi nici nu ai fost om politic sau public, doar ți-ai imaginat tu"

Realizatorul "Lumea lui Banciu" a continuat: "De fiecare dată am avut posibilitatea să vorbesc și să mă apăr liber. Cel mai bun exemplu este deja celebrul dosar al retrocedărilor, unde sunt acuzat și judecat din 2008, când expertiza încunviințată și realizată de instanța de judecată refuzată de DNA în timpul urmăririi penale a demostrat fără echivoc- nu m-aș juca în locul tău cu cuvinte din astea, aici este folosit ok, dar doar din punct de vedere gramatical, pentru că fraza este o minciună- că nu am retrocedat domeniul public al statului, adică principala acuzație din dosar, și s-a făcut liniște. Acum însă stau la beci de opt săptămâni, am demisionat din partid și din funcția de primar și am anunțat că nu mai vreau o viață politică sau publică. Păi nici nu ai fost om politic sau public, doar ți-ai imaginat tu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel