Radu Banciu, atac dur: "Andreea Marin și Teo Trandafir sunt niște...”

După o lungă perioadă în care au stat departe de lumina reflectoarelor, Teo Trandafir și Andreea Marin au revenit în televiziune. Pare a fi un lucru greșit în opinia lui Radu Banciu care sugerează că sunt niște vedete de la care nu ai ce învăța.

Intr-un interviu acordat Evz, jurnalistul de la B1 TV a descris vedetele din showbizul românesc în termeni foarte duri. Nici Corina Dănila, Livia Dilă sau Andreea Raicu nu au scăpat de criticile aduse de Radu Banciu care a spus despre ele că sunt niște cititoare de prompter.

”Nu-mi place niciuna. Le ştiu, dar nu m-am uitat niciodată la emisiuni. Teo a avut o perioadă în care era mai comestibilă. Dar, după părerea mea, nu sunt nişte persoane culte, nişte persoane citite. Ce să te inspire la asemenea femei? Teo n-a fost niciodată o frumuseţe, nu te puteai uita la ea ca să te atragă. Prea cultă niciodată n-a fost. Ea are aşa... o flecăreală de suprafaţă. Care este şi la Livia Dilă, la Corina Dănilă sau la Andreea Raicu. Celelalte citeau de pe prompter şi uită-te ce viaţă au. Au sărit de la unul la altul... Andreea Marin care ne dădea nouă lecţii de morală şi mă înjura pe mine la propriul meu post de televiziune... Ăştia sunt oameni care să te impresioneze? M-ar impresiona dacă ar avea carismă”, a spus ziaristul în interviul acordat.

Radu Banciu are și exemple la categoria ”AȘA DA”. Recunoaște că singurii care l-au impresionat la televizor au fost Marius Tucă și Florin Călinescu care aveau atât carismă, cât și verb.

”În afară de Tucă şi de Călinescu, care într-adevăr erau carismatici şi aveau verb, nu m-a impresionat nimeni de la televizor. La ei într-adevăr mă uitam cu plăcere, pentru că aveai ce să vezi. Chiar şi Andrei Gheorghe mi s-a părut subţire, nu era ce pretindea. Lumea nu ştie ce înseamnă televiziune”, a continuat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel