Radu Bălănescu, adevărul despre masoneria română, la Ambasador România

Marele Maestru Radu Bălănescu, invitat la emisiunea "Ambasador România" realizată de Alexandru Cumpănași de la Realitatea TV,  a vorbit despre implicarea francmasoneriei în societatea civilă, dar şi despre prejudecăţile care planează asupra acestei asociaţii.

Marele Maestru al Marii Loje Naţionale din România, Radu Bălănescu, a explicat, la Realitatea TV: "Orice mare lojă, indiferent de ce ţară vorbim, va sprijini ţara respectivă, va lucra şi va face politica statului respectiv".

În calitate de mare maestru al Marii Loje Naţionale din România, Radu Bălănescu a vorbit şi despre schimbarea de statut care a avut loc acum doi ani în cadrul asociaţiei.

"Era imperios necesar să avem mai multă transparenţă decizională a activităţilor pe care le desfăşuram în interesul societăţii civile", a spus Bălănescu.

De asemenea, membrii marei loje naţionale se implică activ în societatea civilă, subliniază Radu Bălănescu. Poate cea mai importantă componentă a activităţii francmasoneriei române este sprijinirea tinerilor, atât prin intermediul burselor, cât şi prin organizarea de baluri de caritate sau acordarea de premii.

"Vă ajutăm să învăţaţi mai bine, să fiţi mai buni, dar facem aceste lucruri pentru ca voi să fiţi un sprijin real pentru România", mai spune acesta la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel