Puterea dragostei, la Kanal D, din 19 noiembrie. Emisiune cu eliminări

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Puterea dragostei este o nouă emisiune pe care o puteți urmări la Kanal D.

Puterea dragostei, noul show matrimonial, un adevarat experiment social, difuzat de Kanal D va avea premiera luni 19 noiembrie, la ora 11:00, si va putea fi urmarit de telespectatori sase zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si de la 13:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 15:30. In fiecare Gala a emisiunii, transmisa sambata de sambata, de la ora 15:30, telespectatorii vor afla cine paraseste emisiunea in functie de voturile primite de concurenti in saptamana respectiva.

Filmarile pentru show-ul matrimonial "Puterea dragostei" vor avea loc in Turcia, la Istanbul, concurentii aflati in cautarea sufletului pereche aflandu-se sub atenta supraveghere a Andreei Mantea. Concurentii, 7 femei si 7 barbati, vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca.

Un show care va schimba vieți

Cu mari emotii, inainte de debutul emisiunii la Kanal D, Andreea Mantea le-a transmis telespectatorilor un mesaj de multumire si i-a indemnat pe acestia sa fie parte din drumul celor 14 concurenti aflati in cautarea dragostei.

"Sunt foarte emotionata, este un nou inceput pentru mine, dar recunosc ca imi plac provocarile. Stiu ca fanii mei au incredere in mine si ii simt aproape de mine de fiecare data, cu fiecare proiect TV pe care il prezint, asa ca pe aceasta cale vreau sa le multumesc pentru ca imi sunt alaturi de fiecare data. Puterea dragostei va fi o emisiune minunata si surprinzatoare. Ii invit pe telespectatori sa ne urmareasca si sa ii sustina pe favoritii lor", a spus Andreea Mantea.

Nu ratati, din 19 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si de la ora 13:00, si sambata, incepand cu 15:30, la Kanal D, „Puterea dragostei", reality show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea care schimba vieti si ofera telespectatorilor spectacolul unic si emotionant al cautarii sufletului pereche.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel