Pune puțin chili pe balcon și, în cel mai scurt timp, toate necazurile tale vor dispărea

Pune puțin chili pe balcon și, în cel mai scurt timp, toate necazurile tale vor dispărea. Sursa - Pexels
Pune puțin chili pe balcon și, în cel mai scurt timp, toate necazurile tale vor dispărea. Sursa - Pexels

Cu un praf de chili pe balcon poți scăpa de o problemă enervantă.

Dacă vrei să scapi de o problemă foarte frecventă și enervantă, ai ajuns la locul potrivit! Pune doar un vârf de cuțit de chili pe balcon și, în cel mai scurt timp, toate necazurile tale vor dispărea.

Cu siguranță, odată ce vei încerca acest truc fabulos, nu vei mai renunța la el niciodată. Problema despre care vrem să vă vorbim astăzi nu are nicio legătură cu insectele. Deși ți-am spus să-ți iei un praf de chili pe care să-l pui pe balcon, îți poți imagina despre ce este vorba?

Cu acest spray orice urmă de praf din casă va dispărea: ai nevoie de un singur ingredient pentru a-l prepara

Trucul de astăzi are de-a face cu rufele proaspăt spălate și agățate la uscat în aer liber.  Hainele riscă să se murdărească în aer liber.  Dacă, totuși, vrei să rezolvi această problemă enervantă, odată pentru totdeauna, trebuie neapărat să iei un praf de chili și să-l amesteci cu puțină apă. Apoi pune  soluția într-un recipient și pulverizați conținutul ici și colo pe balcon. Aveți grijă ca soluția să nu ajungă și pe haine.  

Chiuveta s-a înfundat? Nu chema instalatorul, dar aplică acest truc inteligent, sugerat de bunica

Procedând astfel, datorită aromei puternice a pudrei de chili, veți alunga păsările care încearcă să vă atace hainele curate. Alternativ, puteți cumpăra o plantă de ardei iute pe care să o puneți pe balcon au în zona în care vă întindeți hainele.

Efectul va fi același și, în plus, veți avea și ardei iute proaspăt, pe care îl puteți utiliza în bucătărie. Incredibil, nu-i așa? Cu toate acestea, acest truc simplu funcționează cu adevărat!

BONUS. Scapă de mirosurile neplăcute de pe mâini cu aceste produse din cămară: este ușor, rapid și sigur!

A scăpa de mirosurile neplăcute de pe mâini, în special de cele mai persistente precum usturoiul, ceapa, peștele și tutunul poate părea o sarcină imposibilă. Dar puteți scăpa de mirosurile neplăcute cu ajutorul unor produse din bucătărie.

Balsam natural de păr, preparat acasă: tratează vârfurile despicate, înmoaie și hidratează

Dar înainte de a descoperi cele mai bune remedii de acasă pentru a elimina mirosurile neplăcute de pe mâini, este mai bine să folosești o pereche de mănuși de latex atunci când manipulezi ingredientele din bucătărie. Este mai bine să previi decât să vindeci! 

 

Pentru a scăpa de mirosul înțepător de usturoi, poți conta pe patru remedii

Suc de lămâie - Pentru a reduce mirosul de usturoi, frecați-vă mâinile cu suc de lămâie sau cu jumătate de lămâie suculentă. Dacă este necesar, repetați procedura de mai multe ori.

Sare - Luați o mână de sare fină și treceți-o pe toată suprafața mâinilor. Te poți ajuta dizolvând sarea în apă și clătește mâinile în soluția obținută. 

Îndepărtează petele de transpirație de pe haine cu trei remedii eficiente. Iată care sunt acestea

Pătrunjel - S-ar putea să fii surprins să afli că pătrunjelul proaspăt tocat este un excelent antidot împotriva mirosului de usturoi. Frecați-l în mâini timp de câteva minute și mirosul se va atenua imediat.

 

Cum să eliminați mirosul de ceapă de pe mâini

Apă și bicarbonat - În acest caz va fi necesar să diluați bicarbonatul în apă pentru a crea un amestec. Odată ce ai consistenta potrivită, freacă mâinile cu pasta obținută, eliminând astfel mirosul neplăcut.

Aplică pe ten iaurt și zeamă de lămâie și bucură-te de rezultate: vei avea o față mai luminoasă și mai tânără

Oțet alb - Se toarnă mult oțet alb pe mâini și se lasă să acționeze, fără a-l clăti, câteva minute. Acest truc simplu va fi suficient pentru a elimina mirosul de ceapa de pe mâini care, odată spălate cu săpun obișnuit, nu vor mai mirosi urât.

Cum să eliminați mirosul de pește de pe mâini

 

Oțet și bicarbonat - Un amestec de oțet și bicarbonat de sodiu este necesar pentru a neutraliza mirosul peștelui. Puneți această pastă pe mâini și lăsați-o să acționeze câteva minute. Apoi, spălați-vă mâinile cu apă și săpun, ca de obicei. 

Suc de citrice - Spălați-vă mâinile din abundență cu suc de lămâie, lime sau grapefruit pentru a atenua semnificativ sau a elimina complet mirosul de pește de pe mâini. Lăsați-l să acționeze timp de câteva minute, apoi clătiți.

Vrei un păr des și mătăsos? Șase măști simple, pe care le poți face cu ingredientele din cămară

Pătrunjel - Încă o dată pătrunjelul ne vine în ajutor și pentru a elimina mirosurile de pește. Luați câteva fire de pătrunjel proaspăt și frecați-l în mâini până când mirosul de pește se va evapora.

 

Cum să eliminați mirosul de tutun de pe mâini

Oțet - Scapă de mirosul de tutun de pe mâini scufundându-le într-un lighean cu apă în care vei adăuga mult oțet alb. Lăsați-le în oțet câteva minute și apoi spălați-le cu apă și săpun. 

Bicarbonat - Dacă aveți bicarbonat, repetați aceeași procedură, înlocuind oțetul cu bicarbonat.  De data aceasta, însă, este mai bine să adăugați bicarbonat de sodiu în apă pentru a crea o pastă, pe care o poți aplica pe mâini.

Coaja de citrice - Pentru a elimina mirosul de tutun de pe mâini, doar frecați coaja de citrice pe degete. Lămâia și portocala vor acționa rapid, eliminând mirosul de tutun și lăsând mâinile proaspete și parfumate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel