Aplică pe ten iaurt și zeamă de lămâie și bucură-te de rezultate: vei avea o față mai luminoasă și mai tânără

Aplică pe ten iaurt și zeamă de lămâie și bucură-te de rezultate. vei avea o față mai luminoasă și mai tânără. Sursa - Pexels
Aplică pe ten iaurt și zeamă de lămâie și bucură-te de rezultate. vei avea o față mai luminoasă și mai tânără. Sursa - Pexels

Unele ingrediente, pe care le folosim, zilnic, în bucătărie, au beneficii și pentru pielea noastră, ajutând-o să elimine impuritățile și să-și recapete strălucirea.  

Aceste remedii organice sunt nedureroase și pline de arome. Remediile naturale te vor ajuta să obții rezultate cu adevărat satisfăcătoare pentru frumusețea ta. Cremele miraculoase nu există, dar ingredientele miraculoase există. Vă oferim câteva măști,  gata în cinci minute, benefice pentru ten.

Sucul de lămâie poate fi considerat un ingredient minune: aciditatea fructului îl face potrivit pentru multe scopuri și va fi cel mai bun prieten al pielii tale.

Zece remedii pentru a calma înțepăturile de țânțari: poartă-le cu tine și vei fi ocolit de insectele enervante 

Acest tratament are ca scop îmbunătățirea trăsăturilor feței, având proprietăți revitalizante care vă vor lumina tenul, care va arăta mai tânăr.

Poți să-ți iei rămas bun de la cearcănele, pentru că doar după câteva aplicări ale acestei măști, vei simți un rezultat cu adevărat uimitor. 

Vrei un păr des și mătăsos? Șase măști simple, pe care le poți face cu ingredientele din cămară 

Cum se face masca de iaurt și zeamă de lămâie: ai nevoie de un iaurt simplu și două linguri de suc de lămâie. Aplică masca și ten și las-o să acționeze 30 de minut. Ulterior, clătește bine fața și ei observa că  pielea  a devenit strălucitoare în câteva momente!

Mască de miere și cafea: cele două ingrediente au proprietăți regenerante. Mierea va lăsa pielea foarte moale și catifelată, în timp ce cafeaua va acționa ca un scrub natural, trezind toți porii feții. Vă recomandăm să amestecați o linguriță de miere cu două lingurițe de cafea măcinată. Lăsați masca să se odihnească pe față doar cinci minute, apoi clătiți. Vă recomandăm această mască o dată pe săptămână, imediat ce vă treziți!


Pune folie alimentară în congelator și vei scăpa de straturile de gheață: Încearcă și tu acest truc

Mască din ulei de cocos și tumeric:  Disponibil în farmacii și magazinele naturiste, uleiul de cocos comestibil este un excelent înlocuitor al uleiului de măsline, dar este util și împotriva buzelor uscate și a arsurilor solare. 

O linguriță de ulei de cocos și o jumătate de linguriță de turmeric sunt companionii dvs. în lupta cu poluanții chimici, precum smogul, și cu praful fin. Protejarea pielii nu a fost niciodată mai ușoară! Aplică acestor produse de trei ori pe săptămână și vei avea parte de rezultate după doar cincisprezece zile: pielea ta va apărea vizibil mai sănătoasă și mai hidratată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel