Cu acest spray orice urmă de praf din casă va dispărea: ai nevoie de un singur ingredient pentru a-l prepara

Cu acest spray orice urmă de praf din casă va dispărea - ai nevoie de un singur ingredient pentru a-l prepara. Sursa - Pexels
Cu acest spray orice urmă de praf din casă va dispărea - ai nevoie de un singur ingredient pentru a-l prepara. Sursa - Pexels

Treburile casnice nu se termină niciodată. Cu toții trebuie să le facem, dacă ne dorim să trăim într-un mediu curat. Prin urmare, întotdeauna avem câte ceva de făcut acasă!

Cu siguranță una dintre cele mai importante încăperi de curățat este bucătăria și tot ce se găsește în ea: aragaz, gresie, faianță și toate electrocasnicele: frigider, mașină de spălat vase, cuptor. 

Urmează apoi baia, unde trebuie să curățăm oglinda, cabina de duș, cada, gresia, faianța, chiuveta și vasul de toaletă.

Trucul imbatabil ca hainele să nu-și piardă culorile în mașina de spălat: aveți nevoie de un ingredient din bucătărie

Ce folosești pentru toate aceste obiecte? Sigur că există mulți detergenți pe care îi puteți cumpăra. Dar trebuie să știți că puteți economisi timp și bani, dacă preparați acasă un detergent natural. Acest spray este perfect pentru toate activitățile și îl poți prepara dintr-un singur ingredient simplu.

Dacă îndeplinești zilnic treburile casnice și cumperi diferiți detergenți pentru diversele camere ale casei, trebuie neapărat să cunoști acest truc, cu care vei economisi bani și vei obține rezultate excelente. 

Îndepărtează petele de ulei de pe haine cu două remedii naturale: piesele vestimentare murdare vor fi ca noi

Cu un ingredient simplu pe care îl avem cu toții acasă, poți face un spray perfect pentru a curăța  praful, gresia, mobila, sticla, robinetele, chiar și frigiderul! V-ați dat deja seama care este ingredientul în cauză? Vorbim despre bicarbonatul de sodiu.

Pentru a face spray-ul va trebui să luați un recipient gol și să-l umpleți cu 500 ml apă și 2 linguri de bicarbonat (aproximativ 48 grame de bicarbonat). Amestecați bine pentru a dizolva pudra și apoi puteți folosi spray-ul natural pentru toate treburile pe care le dorești. Rezultatele vor fi uimitoare și totul va fi gratuit! 

BONUS. Cât de des trebuie să schimbăm prosoapele în timpul verii, pentru a scăpa de microbi și bacterii?

Majoritatea persoanelor folosesc prosoape separate pentru mâini și față, pe care le păstrăm întotdeauna, la îndemână, lângă chiuvetă.

Aceste prosoape sunt folosite cel mai des și se murdăresc mai repede decât alte prosoape. Dar exact cât de des ar trebui să le schimbăm pentru a preveni creșterea germenilor și a bacteriilor în țesătură?  

Prosoapele ar trebui schimbate mai des vara decât iarna. Motivul este foarte simplu: iarna aerul din casă este mult mai uscat, datorita încălzirii artificiale. Acest lucru permite prosoapelor să se usuce mult mai repede, după fiecare utilizare.

În plus, mulți dintre noi agățăm prosoapele de calorifere. Vara, prosoapele pot rămâne, umede, ore întregi după fiecare utilizare, deoarece aerul este mai umed. 

Tacâmurile tale vor fi curate și strălucitoare: iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă 

Dacă familia este formată din 3, 4 sau mai multe persoane și dacă cineva lucrează de acasă sau petrece mult timp acasă, evident că va trebui să le schimbați mai des.

Putem spune că prosoapele pentru față și mâini ar trebui schimbate, vara, la fiecare trei zile, dacă le folosim puțin, și la fiecare două zile, dacă le folosim mai des.

Mască exfoliantă din semințe de chia, care purifică și netezește tenul. Chipul tău va fi mai luminos, în câteva clipe


Pentru a înțelege dacă ar trebui să le schimbăm mai des, să facem un experiment simplu. Pe parcursul unei zile, verificăm starea prosopului de fiecare dată când îl folosim. Dacă  îl găsim umed într-un loc uscat, înseamnă că trebuie să îl schimbăm mai des.

De asemenea, amintiți-vă că un prosop vechi își pierde capacitatea de a absorbi apa după multe spălări, așa că dacă prosoapele sunt subțiri și uzate, probabil că este timpul să cumpărăm altele noi.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel