Tacâmurile tale vor fi curate și strălucitoare: iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă 

Tacâmurile tale vor fi curate și strălucitoare - iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă. Sursa - Pexels
Tacâmurile tale vor fi curate și strălucitoare - iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă. Sursa - Pexels

În bucătărie avem, cu siguranță, o mulțime de tacâmuri, pe care le folosim în fiecare zi. Vă dezvăluim o metodă rapidă și ușoară, pentru a curăța tacâmurile, încât acestea să strălucească.

 

 

 

În fiecare zi folosim furculițe, cuțite, linguri și lingurițe și este important să avem grijă de ele, ca să fie curate și strălucitoare. Este foarte simplu să curăți tacâmurile încât acestea să strălucească. Metoda este foarte simplă, iar tacâmurile vor fi curate cum nu au mai fost.  

Cu siguranță, ai și tu o casă cu un set de tacâmuri argint, pe care le scoți la ocazii speciale, poate pentru o cină specială sau o aniversare. Dar știi cum le poți face să strălucească fără efort? Cu acest truc al bunicii!

Elimină acarienii cu câteva produse, pe care le ai în casă: salteaua patului va fi curată în câteva clipe

Vă vom explica cum să faci ca tacâmurile tale să strălucească.  Nu ai nevoie de produse scumpe pentru asta. Vom folosi o tabletă pentru mașina de spălat vase și, dacă urmați pașii pe care vi-i explicăm mai jos, tacâmurile vor fi cu adevărat strălucitoare și igienizate. Ești gata să te apuci de treabă?

Îndepărtați petele de cerneală de pe țesături într-un mod natural: iată zece metode eficiente

Umpleți o oală cu apă, în care puneți tableta pentru mașina de spălat vase. Oala trebuie pusă pe foc. Lăsați oala pe foc până se dizolvă tableta, apoi stingeți focul. Scufundați tacâmurile în acest amestec și așteptați ca apa să se răcească.

Curăță bine răzătoarea cu această metodă sigură: toate reziduurile vor fi eliminate

Nu vă mai rămâne decât să scoateți tacâmurile din oală și să le clătiți. Apoi ștergeți-le cu un prosop curat și uscat. Vedeți diferența? Tacâmurile sunt curate, igienizate și strălucitoare, fără prea mut efort.

 

BONUS. Scapă de mirosurile neplăcute de pe mâini cu aceste produse din cămară: este ușor, rapid și sigur!

 

Mâinile sunt ca o carte de vizită, de aceea nu ar trebui să miroase niciodată a usturoi, ceapă, pește sau tutun. Descoperiți cele mai bune remedii casnice pentru a scăpa de mirosurile neplăcute de pe mâini.

A scăpa de mirosurile neplăcute de pe mâini, în special de cele mai persistente precum usturoiul, ceapa, peștele și tutunul poate părea o sarcină imposibilă. Dar puteți scăpa de mirosurile neplăcute cu ajutorul unor produse din bucătărie.

Balsam natural de păr, preparat acasă: tratează vârfurile despicate, înmoaie și hidratează

Dar înainte de a descoperi cele mai bune remedii de acasă pentru a elimina mirosurile neplăcute de pe mâini, este mai bine să folosești o pereche de mănuși de latex atunci când manipulezi ingredientele din bucătărie. Este mai bine să previi decât să vindeci! 

Pentru a scăpa de mirosul înțepător de usturoi, poți conta pe patru remedii

Suc de lămâie - Pentru a reduce mirosul de usturoi, frecați-vă mâinile cu suc de lămâie sau cu jumătate de lămâie suculentă. Dacă este necesar, repetați procedura de mai multe ori.

Sare - Luați o mână de sare fină și treceți-o pe toată suprafața mâinilor. Te poți ajuta dizolvând sarea în apă și clătește mâinile în soluția obținută.

Îndepărtează petele de transpirație de pe haine cu trei remedii eficiente. Iată care sunt acestea

Pătrunjel - S-ar putea să fii surprins să afli că pătrunjelul proaspăt tocat este un excelent antidot împotriva mirosului de usturoi. Frecați-l în mâini timp de câteva minute și mirosul se va atenua imediat.

Cum să eliminați mirosul de ceapă de pe mâini

Apă și bicarbonat - În acest caz va fi necesar să diluați bicarbonatul în apă pentru a crea un amestec. Odată ce ai consistenta potrivită, freacă mâinile cu pasta obținută, eliminând astfel mirosul neplăcut.

Aplică pe ten iaurt și zeamă de lămâie și bucură-te de rezultate: vei avea o față mai luminoasă și mai tânără

Oțet alb - Se toarnă mult oțet alb pe mâini și se lasă să acționeze, fără a-l clăti, câteva minute. Acest truc simplu va fi suficient pentru a elimina mirosul de ceapa de pe mâini care, odată spălate cu săpun obișnuit, nu vor mai mirosi urât.

Cum să eliminați mirosul de pește de pe mâini

Oțet și bicarbonat - Un amestec de oțet și bicarbonat de sodiu este necesar pentru a neutraliza mirosul peștelui. Puneți această pastă pe mâini și lăsați-o să acționeze câteva minute. Apoi, spălați-vă mâinile cu apă și săpun, ca de obicei. 

Suc de citrice - Spălați-vă mâinile din abundență cu suc de lămâie, lime sau grapefruit pentru a atenua semnificativ sau a elimina complet mirosul de pește de pe mâini. Lăsați-l să acționeze timp de câteva minute, apoi clătiți.

Vrei un păr des și mătăsos? Șase măști simple, pe care le poți face cu ingredientele din cămară

Pătrunjel - Încă o dată pătrunjelul ne vine în ajutor și pentru a elimina mirosurile de pește. Luați câteva fire de pătrunjel proaspăt și frecați-l în mâini până când mirosul de pește se va evapora.

Cum să eliminați mirosul de tutun de pe mâini

Oțet - Scapă de mirosul de tutun de pe mâini scufundându-le într-un lighean cu apă în care vei adăuga mult oțet alb. Lăsați-le în oțet câteva minute și apoi spălați-le cu apă și săpun. 

Bicarbonat - Dacă aveți bicarbonat, repetați aceeași procedură, înlocuind oțetul cu bicarbonat.  De data aceasta, însă, este mai bine să adăugați bicarbonat de sodiu în apă pentru a crea o pastă, pe care o poți aplica pe mâini.

Coaja de citrice - Pentru a elimina mirosul de tutun de pe mâini, doar frecați coaja de citrice pe degete. Lămâia și portocala vor acționa rapid, eliminând mirosul de tutun și lăsând mâinile proaspete și parfumate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel