Chiuveta s-a înfundat? Nu chema instalatorul, dar aplică acest truc inteligent, sugerat de bunica

Chiuveta s-a înfundat.  Nu chema instalatorul, dar aplică acest truc inteligent, sugerat de bunica. Sursa - Pexels
Chiuveta s-a înfundat. Nu chema instalatorul, dar aplică acest truc inteligent, sugerat de bunica. Sursa - Pexels

De-a lungul timpului, o mulțime de resturi de mâncare și murdărie se acumulează în canalul de scurgere la bucătărie și la baie.

 

 

Și într-o zi blocajul este atât de mare, încât apa nu mai poate trece. Nu vă grăbiți să sunați la un instalator sau să alergați la magazin pentru a achiziționa diverse produse scumpe de curățare, a căror compoziție chimică l-ar surprinde chiar și pe Mendeleev.

Tacâmurile tale vor fi curate și strălucitoare: iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă

Aflați cum puteți pregăti acasă un produs minune, care vă va debloca scurgerea rapid. Fiecare gospodină va găsi în casă ingredientele de care are nevoie pentru acest produs.

Ingredientele de care aveți nevoie:

200 grame praf de copt,

200 grame sare,

150 ml oțet,

apă fierbinte din belșug.

Cum se prepara și aplică acest produs minune

Se amestecă sarea și praful de copt. Turnați-le cu grijă în canalul de scurgere. Se încălzește puțin oțet și se toarnă și el în scurgere.

Nu vă speriați, deoarece va avea loc o reacție chimică normală și produsul va începe să facă spumă. Apoi, turnați apă fierbinte din belșug pentru a spăla țevile. Gata! Acum apa nu mai stagnează.
 

Formele de copt din silicon, murdare de grăsime și resturi de aluat, pot fi curățate rapid cu această metodă

Aceste ingrediente dizolvă foarte bine orice blocaj, fără a deteriora calitatea țevilor. În plus, această metodă de îndepărtare a blocajelor din chiuvetă nu necesită mult timp și instrumente speciale.

 

BONUS. Dizolvă drojdia în apă și pune-o în chiuvetă: acest truc îți va schimba viața

 

Dizolvați drojdia în apă și turnați-o imediat în chiuveta din bucătărie sau baie: acest truc vă va schimba, cu siguranță, viața!

Există zeci de remedii eficiente care ne ajută să ne facem treburile casnice mai puțin obositoare și grele. În viața de zi cu zi există multe activități plictisitoare și enervante pe care, totuși, este bine să le facem regulat.

Amestecă oțet și mentă și îți poți lua adio de la o problemă enervantă a verii  

Astăzi, vom vorbi despre un truc fenomenal care  îți va schimba viața. Încercați să dizolvați drojdie într-un pahar cu apă caldă. Ulterior, turnați apa cu drojdia în chiuvetă. Ceea ce se întâmplă te va lăsa fără cuvinte.

Cum să răcești berea, vinul și alte băuturi fără frigider: este atât de simplu și rapid

Poate că nimeni nu ți-a spus asta până acum, dar dizolvarea drojdiei în apă caldă și turnarea amestecului rezultat în chiuveta de bucătărie sau de baie poate rezolva o problemă comună.

Drojdia nu este folosită doar pentru gătit, ci și pentru a face treburile casnice mai puțin grele. De exemplu, dacă mai aveți drojdie acasă, o puteți folosi pentru grădinărit.

Dar nu se termină aici, pentru că acest ingredient este util și pentru îngrijirea corpului. Încearcă să faci o mască de frumusețe pentru ten sau păr. Cu siguranță pielea și părul tău îți vor mulțumi. Dar să ne întoarcem la curățenia casei și să vedem de ce trebuie să dizolvați drojdia în apă și apoi să turnați  apa în chiuvetă.

Înlocuiește fondul de ten cu acest produs pentru un efect natural și șic

Drojdia de bere este foarte utilă și pentru rezolvarea unei probleme din gospodărie. Așadar, se dizolvă drojdia într-un pahar cu apă caldă, se adaugă puțin zahăr, iar apoi se toarnă totul în chiuvetă. Ce se întâmplă este uimitor!

Cum să speli vasele fără detergent: 3 metode utile și eficiente. Încearcă și nu vei regreta

În practică, cu acest truc simplu poți desfunda scurgerea chiuvetei fără a depune niciun efort și fără să fii nevoit să chemi instalatorul. Te-ai gândit vreodată la asta?  

BONUS. Prosoape moi și catifelate: doar dizolvă 100 grame din acest produs într-un litru de apă, iar rezultatul te va lăsa fără cuvinte

  

Cel puțin zilnic, înlocuim prosopul din baie cu unul nou.  Cel folosit ajunge în coșul de rufe murdare. Pe termen lung, de la spălarea zilnică, prosoapele noastre devin aspre la atingere.

Dar, cu ajutorul unui produs din cămară, putem face ca prosoapele noastre să fie din nou moi și plăcute la atingere.

Un remediu natural, folosirea și la curățarea casei, ne vine în ajutor. Așa că vei avea cele mai moi și catifelate prosoape.

Părul este mai strălucitor, dacă este spălat cu bere. Zece utilizări alternative ale acestei băuturi celebre

Trebuie să dizolvi 100 grame din acest ingredient într-un litru de apă și prosoapele tale vor fi moi. 

Soluția nu este balsamul obișnuit care, pe termen lung, ajunge de fapt să deterioreze țesăturile. Mai degrabă, vom folosi un remediu foarte simplu al bunicii. De ce ingredient avem nevoie? Acesta este acidul citric. Doar trebuie să înmuiați prosoapele într-o soluție cu acid citric și apă.


Ți-au rămas niște albușuri de la o rețetă? Prepară un detergent ecologic: noi îi spune cum

În acest scop, vor fi suficiente 100 g de acid citric dizolvat în 1 litru de apă. Se amestecă cele două substanțe și  se înmoaie prosoapele,  care se lasă la macerat aproximativ 30 de minute. După ce timpul a expirat, doar stoarceți ușor prosoapele și spălați-le clasic în mașina de spălat. Rezultatul final te va lăsa fără cuvinte. Prosoapele tale vor fi curate, parfumate și super moi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel