Formele de copt din silicon, murdare de grăsime și resturi de aluat, pot fi curățate rapid cu această metodă

Formele de copt din silicon, murdare de grăsime și resturi de aluat, pot fi curățate rapid cu această metodă. Sursa - Pexels
Formele de copt din silicon, murdare de grăsime și resturi de aluat, pot fi curățate rapid cu această metodă. Sursa - Pexels

În fiecare bucătărie găsim forme din silicon, în care gospodinele pot coace brioșe, plăcinte, prăjituri și multe ale deserturi delicioase. Cu siguranță, aceste forme sunt o invenție cu adevărat convenabilă.

Cu toate acestea, există un mic dezavantaj când sunt utilizate. Astfel de forme sunt destul de greu de spălat din cauza resturilor de aluat, care rămân lipite de pereți. O modalitate eficientă, dar care necesită timp, este să înmuiați aceste forme în apă și apoi să  le curățați  bine cu o perie.

Produsul natural, care elimină dungile și revigorează suprafața mobilei din lemn, se află în bucătăria noastră

Cu toate acestea, există o modalitate mult mai simplă. Încercați să puneți formele de silicon în tamburul mașinii de spălat. Pentru a curăța formele, puneți în mașina de spălat și câteva prosoape de bucătărie.

Spălați ustensilele de bucătărie cu săpun lichid și bicarbonat de sodiu. Modul de centrifugare al mașinii de spălat ar trebui setat la viteza minimă, dar temperatura apei ar trebui să fie mai fierbinte.

 

Cu acest truc, geamurile vor rămâne curate chiar dacă sunt spălate o dată pe an: vei fi mulțumit de rezultat

 

Pentru a menține ferestrele curate pentru o lungă perioadă de timp, acestea trebuie curățate  un singur remediu simplu.

Pentru a-și ușura munca, multe gospodine folosesc produse de curățat geamuri de uz casnic scumpe. Dar majoritatea acestor soluții nu ajută la obținerea rezultatului dorit, după care geamurile trebuie spălate în fiecare lună.

Adaugă 3 condimente în rutina ta zilnică și nu îți va mai cădea părul

Cu toate acestea, există instrumente care pot fi folosite și care vor fi mult mai eficiente decât cele achiziționate. Se pot descurca chiar și cu urmele dificile de mizerie, ca să nu mai vorbim de praful obișnuit.

Mai întâi trebuie să spălați geamurile cu orice produs potrivit pe care îl aveți la dispoziție. După aceea, puteți începe să pregătiți un remediu secret, datorită căruia geamurile vor rămâne curate mult timp.

Cum să faci ulei de migdale acasă, un remediu minune pentru piele și păr

Fierbeți apa și o lăsați să se răcească. Turnați o jumătate de pahar de lichid într-un recipient.  Adăugați apoi o lingură de orice balsam de păr și o linguriță de glicerină. Amestecați produsele și lăsați-le deoparte15-20 de minute. Apoi acest lichid se aplică pe sticla geamului cu o pensulă. La sfârșitul procedurii, lustruim sticla cu o cârpă curată. 

 

BONUS. Prosoape moi și catifelate: doar dizolvă 100 grame din acest produs într-un litru de apă, iar rezultatul te va lăsa fără cuvinte 

 

Cel puțin zilnic, înlocuim prosopul din baie cu unul nou.  Cel folosit ajunge în coșul de rufe murdare. Pe termen lung, de la spălarea zilnică, prosoapele noastre devin aspre la atingere.

Dar, cu ajutorul unui produs din cămară, putem face ca prosoapele noastre să fie din nou moi și plăcute la atingere.

Un remediu natural, folosirea și la curățarea casei, ne vine în ajutor. Așa că vei avea cele mai moi și catifelate prosoape.

Părul este mai strălucitor, dacă este spălat cu bere. Zece utilizări alternative ale acestei băuturi celebre

Trebuie să dizolvi 100 grame din acest ingredient într-un litru de apă și prosoapele tale vor fi moi. 

Soluția nu este balsamul obișnuit care, pe termen lung, ajunge de fapt să deterioreze țesăturile. Mai degrabă, vom folosi un remediu foarte simplu al bunicii. De ce ingredient avem nevoie? Acesta este acidul citric. Doar trebuie să înmuiați prosoapele într-o soluție cu acid citric și apă.


Ți-au rămas niște albușuri de la o rețetă? Prepară un detergent ecologic: noi îi spune cum

În acest scop, vor fi suficiente 100 g de acid citric dizolvat în 1 litru de apă. Se amestecă cele două substanțe și  se înmoaie prosoapele,  care se lasă la macerat aproximativ 30 de minute. După ce timpul a expirat, doar stoarceți ușor prosoapele și spălați-le clasic în mașina de spălat. Rezultatul final te va lăsa fără cuvinte. Prosoapele tale vor fi curate, parfumate și super moi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel