PSD Diaspora lansează filială în Florenţa

psd
psd

PSD Diaspora va lansa, sâmbătă 9 iulie, filiala PSD Florenţa, în prezenţa preşedintelui PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea. PSD Diaspora îşi propune să construiască alături de cetăţenii români stabiliţi în Italia o echipă puternică şi competentă, care să-i reprezinte la cel mai înalt nivel pe românii care din varii motive au ales să locuiască în afara graniţelor ţării, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii politice.

Acţiunea face parte din programul PSD Diaspora de a inaugura organizaţii PSD în oraşele cu comunităţi mari de români. Echipele PSD din diaspora îşi propun să creeze cea mai bună reprezentare pe plan local pentru români, capabile să îi reprezinte pe toţi românii şi să lupte pentru interesele acestora.

Liderul PSD Diaspora a menţionat faptul că îşi propune să formeze şi la Florenţa o echipă puternică şi motivată. „Organizaţia din Florenţa este a patra filială inaugurată în peninsulă, după Roma, Milano şi Torino. Deschiderea acestei organizaţii reprezintă următorul pas în acţiunea PSD Diaspora de integrarea a comunităţilor de români în viaţa socială şi politică din Italia. PSD pune în practică proiecte viabile şi care răspund necesităţilor reale ale românilor din străinătate.” a declarat deputatul Cristian Rizea.

Conferinţa va avea loc la sediul Asociaţiei Italia-Romania, via Giano della Bella, numărul 22.

Citeşte şi:

Prima organizație PSD Diaspora, înființată la Torino

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel