Proteste la Chişinău. Au fost instalate corturi

Mai multe persoane s-au adunat în fața Procuraturii Generale și a Ministerului Afacerilor Interne din Chişinău, în fața ambelor instituții fiind instalate corturi, potrivit publicaţiei Ziarul de Gardă, notează Mediafax.

Abordat de reporterul ZdG, unul dintre tineri a declarat că scopul prezenței sale în fața Procuraturii Generale ar fi să apere instituțiile statului, notează sursa citată. Tinerii neagă că ar exista un organizator.

Amintim că sâmbătă a fost reluată ședința Parlamentului din 21 martie. Astfel a fost votată conducerea Parlamentului și a unui nou Guvern. În funcția de președintă a Parlamentului a fost votată Zinaida Greceanîi, iar șefă a Guvernului a fost desemnată Maia Sandu.

Curtea Constituțională a emis mai multe hotărâri prin care a anunțat că toate legile și hotărârile adoptate astăzi se declară neconstituţionale.

Curtea Constituțională a declarat neconstituţională Hotărârea adoptată de deputaţii Parlamentului pentru alegerea Zinaidei Greceanîi în funcţia de preşedinte al Legislativului.

În această seară, Curtea Constituțională a declarat neconstituțional și decretul de numire în funcția de prim-ministru a Maiei Sandu și a noului Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel