Protest PSD poză distrugătoare. Mircea Badea: Să urle până se cutremură clădirile din Piața Victoriei!

Mircea Badea a vorbit despre două scenarii vizavi de protestul de sâmbătă, 9 iunie. 

Realizatorul TV a spus că degeaba ies sute de mii de oameni în stradă dacă dansează brașoveanca. Important este ca românii să iasă şi să strige că s-au săturat de abuzurile din justiție, adică să-şi facă vocea auzită.

"Sunt două posibilități pentru protestul de sâmbătă: să iasă bine sau să iasă prost. Ce înseamnă să iasă bine este cel mai important lucru. Să iasă bine înseamnă să iasă foarte multă lume, adică sute de mii de oameni. Ce înseamnă să nu iasă bine... să vina 100.000 de oameni care să stea blazați sau să danseze brașoveanca... ar fi odios, adică să vezi o mare de oameni într-un protest cordial. Un protest de petrecere ar fi foarte rău. Eu mă duc la miting ca să urlu. Este posibil și scenariul acesta: să fie unii care să danseze brașoveanca, iar eu să urlu de nebun. Să iasă bine înseamnă să iasă în stradă 100.000 de oameni și să fie hotărâți și să le pese. Cred că sunt oameni care s-au săturat să fie umiliți de #nesimțiți, agresivi și proști. Să iasă bine înseamnă ca oamenii să urle până se cutremură clădirile din Piața Victoriei. Să iasă prost înseamnă să vină puțini oameni", a zis Mircea Badea.

Avantajul rezistențelor

"Singurul atu al celor din Piața Victoriei este fotografia cu luminițe. Este o fotografie de foarte mare impact. Oricine vede poza aceea, de oriunde pe planetă, zice: wow! Ce să îi explici? Că oamenii din Piața Victoriei spuneau doar nişte lozinci care nu aveau legătură cu nimic... Acea poză poate fi distrusă cu o poză mult mai tare. Ca să fie o poză mult mai tare trebuie să fie multă lume. Cine trebuie să-şi ia seama după acest miting? Cine trebuie să tremure în timpul acestui miting şi după acest miting? Preşedintele, procurorii, serviciile secrete, toți cei care au administrat într-un mod nelegitim puterea în România. Ei trebuie să tremure. Probleme în România sunt formate din două cuvinte - protocoale şi portocale. (...) Există şi cazul în care sâmbătă să iasă prost sau să vină multă lume şi să danseze braşoveanca. Sâmbătă se decide dacă noi suntem învingătorii sau învinşii în acest război", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel