Urmărește emisiunea live


PROTEST la Cotroceni. Mircea Badea, comentariu despre oamenii din stradă

Mircea Badea a reacționat după ce a văzut că oamenii au ieșit în stradă, miercuri după-amiază, în fața Palatului Cotroceni.

Realizatorul TV a vorbit despre faptul că numărul cetățenilor aflați în stradă este foarte mic.

"Mă uit la imaginile de la Cotroceni. Am tot respectul pentru oamenii care au ieșit în stradă și stau în frig și în ninsoare. Sunt înduioșat de acest fapt și sunt înduioșat că aceste persoane au un punct de vedere și nu vor să stea acasă, pe canapea, dar mă uit așa... la câți sunt. Uitându-mă la aceste imagini, îmi dau seama câtă dreptate am când spun ce spun", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Realizatorul TV a remarcat, în repetate rânduri, că oamenii nu ies în stradă, ci preferă să se mire, de pe canapea, de abuzurile din justiție prezentate la televizor.

[citeste si]

Al doilea protest în decurs de câteva zile

Câteva zeci de persoane sunt în fața Palatului Cotroceni unde s-au deplasat și câteva efective de jandarmi. Este al doilea protest organizat în acest loc după cel de sâmbătă seară. La aceste evenimente s-a aflat și Liviu Pleșoianu, deputat PSD.

"Motivul pentru care am venit aici este acela de a aduce această portocală de Tenerife, care e o portocală originală, nu e contrafăcută. Dacă ar fi fost domnul Iohannis aici (...) i-aş fi oferit-o, mai ales că domniei sale îi place foarte mult în Tenerife, şi l-aş fi rugat să încerce măcar să nu facă declaraţii care sunt de fapt un fel de delir logic", a declarat Liviu Pleşoianu la mișcarea de stradă de sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel