Protest 10 august. Gheorghe Nucu Marin, secretar de stat MAI, audiat la Parchetul General

Protest 10 august
Protest 10 august

Secretarul de stat în MAI, Gheorghe Nucu Marin, a fost audiat marţi la Parchetul General, în dosarul privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august. 

"Din punctul meu de vedere, dacă au fost cazuri izolate sau mai puţin izolate, vor trebui să răspundă. Încă o dată, cei care au greşit vor plăti", a spus secretarul de stat, la ieşirea din sediul Parchetului General. 

Întrebat de jurnalişti ce responsabilităţi a avut ca secretar de stat şi dacă au existat intervenţii din partea ministrului de Interne, Carmen Dan, Nucu Marin a precizat: "Fiecare a avut responsabilitatea lui şi, în funcţia de această responsabilitate, şi-a făcut treaba. (...) Să îmi iau toate măsurile, pentru ca la acţiune să existe un comandant al acţiunii, să fie făcută o analiză a informaţiilor primite, lucru care s-a făcut. (...) Responsabilităţile sunt pentru fiecare palier. De obicei, fiecare răspunde pentru ceea ce a făcut. (...) Din punctul meu de vedere, la această acţiune nu am la cunoştinţă să fi avut vreo intervenţie (n.r. - Carmen Dan) sau să fi făcut ceva".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel