Propunere PSD pentru justiție. Ministrul Petrescu, așteptare de la Iohannis

Ministrul comunicațiilor și societății informaționale,  Alexandru Petrescu, a declarat că printr-un eventual refuz al Președintelui Iohannis privind învestirea lui Eugen Nicolicea, propunerea PSD, pentru funcția de Ministru al Justiției, ar duce Instituția Președintelui României în zona neconstituționalității.

Printr-un refuz de învestire a domnului Nicolicea la ministerul Justitiei, preşedintele Iohannis nu ar face decat sa împinga Preşedinţia spre zona neconstituţionalităţii, din punct de vedere al prerogativelor. Preşedintele ar trebui să se recentreze pe atribuţiile pe care le are conform fişei de post.

Inteleg ca războiul de castigare a electoratului este despre ce se întâmplă pe partea dreaptă a esicherului politic, între Dacian Cioloş si preşedintele Iohannis, fiecare prin modul sau de comportament încercand să-şi atragă nucleul dur, fundamentalist.

Ministrul a subliniat că așteaptă din partea Președintelui un comportament în linia unei democrații adevărate.

PSD a ales varianta normalităţii, a elegantei, desfasurandu-se in limitele constitutionale.

Aşteptăm să vedem din partea preşedintelui Iohannis un comportament in linia unei democraţii adevărate, in linia Europei din care pretindem că ne tragem şi facem parte. a declarat Ministrul comunicațiilor și societății informaționale,  Alexandru Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel