Propunere EXPLOZIVĂ a Ministerului Justiţiei. Procurorii şi judecătorii, anchetaţi penal doar cu acordul Procurorului General

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministerul Justiţiei a trecut, în proiectul de desfiinţare a SIIJ, ca procurorii şi judecătorii să poată fi anchetaţi penal doar cu acordul Procurorului General. Informaţia a fost scoasă la iveală de Toni Neacşu. 

"Guvernul PNL inventează Super-Imunitatea magistraților.

Dosarele penale împotriva judecătorilor și procurorilor nu vor putea fi deschise decât cu acordul Procurorului General care, iată, va deveni cel mai puternic om din România. Judecătorii și procurorii nu vor putea fi trimiși în judecată decât cu avizul CSM.

Dacă un magistrat conduce fără permis, are crize de violență familială, e prins cu droguri în mașină ori se ceartă cu vecinul pe care îl amenință puteți face degeaba plângere penală, pentru că fără acordul Procurorului General dosarul penal nu poate porni.", a scris Toni Neacşu pe pagina sa de Facebook. 

"S-a inventat Puterea Supremă"

"S-a inventat Puterea Supremă în România, superiorul în grad al oricărui zeu sau zeuț: Procurorul General numit politic de Predoiu și Președintele României (cu avizul consultativ al CSM, desigur).

S-a legalizat consumul de etnobotanice la Guvern și nu știu eu? Sau legile la Ministerul Justitției sunt scrise de Portocală și Onea, via DNA Ploiești?", a mai scris acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel