EXCLUSIV  Prof. dr. Alexandru Rafila, situația la zi în pandemia de COVID-19. Interviurile DC News și DC Medical

Prof. dr. Alexandru Rafila
Prof. dr. Alexandru Rafila

Prof dr Alexandru Rafila vine la Interviurile DC News și DC Medical cu ultimele informații din pandemia de COVID-19, despre ce se întâmplă la OMS și ce se va întâmpla în România, la începutul anului școlar 2020 - 2021.

Prof dr Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, cea mai autorizată voce în criza momentului - Pandemia de COVID-19 -, reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), vine joi, de la ora 08.00, la Interviurile DC News și DC Medical. 

Profesorul va aborda câteva subiecte de foarte mare actualitate, răspunzând la întrebări precum: Cum funcționează OMS fără sprijinul SUA, retras de președintele Donald Trump? A dat sau nu dovadă de imparțialitate OMS în cazul pandemiei de COVID-19? Cum e mai bine, să se întoarcă copiii la școală sau să continue cursurile online?

Și dacă se întorc în băncile școlii, în ce condiții se poate face asta în deplină siguranță? Ce facem cu copiii care se pot infecta? Ce simptome au și pentru cine e mai periculoasă boala, pentru ei sau pentru adulții din jurul lor? Ce vor trebui să facă părinții ai căror copii se duc la școală?

Sunt bune ghidurile realizate pentru noul an școlar? Ce se poate îmtâmpla odată cu debutul noului an școlar 2020 - 2021? Ce se întâmplă acum în spitalele din România unde sunt tratați pacienții COVID-19? 

Emisiunea va fi difuzată joi, 3 septembrie, de la ora 08.00, simultan, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV

Partea I 

Partea II

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel