Producătorii "James Bond", thriller cu Blake Lively

Producătorii filmelor James Bond pregătesc un thriller având-o în rolul principal pe actrița din "The Shallows", Blake Lively.

Bazat pe romanul lui Mark Burnell din Marea Britanie, "The Rythm Section" o surprinde pe actriță ca o femeie ce devine asasin pentru a răzbuna moartea familiei sale. Reed Morano, care a regizat primele trei episoade din serialul TV "The Handmaid's Tale", va regiza filmul. 

Producătorii "James Bond", Barbara Broccoli și Michael G Wilson, au declarat că este "interesant" să lucreze cu o astfel de echipă "talentată". Morano și Lively, au adăugat, "au o viziune puternică pentru această poveste foarte convingătoare condusă de un protagonist feminin".

"The Rhythm Section" este primul din cele patru romane care o înfățișează pe eroina Stephanie Patrick, construind o perspectivă în stilul seriei de filme "Bond". 

Producția filmului va începe în cursul acestui an, cu finanțare de la compania internațională de producție IM Global. Creatorul, Stuart Ford, a spus că filmul va fi "proaspăt, realist și îndrăzneț", cu "o eroină feminină unică, care transformă atât de multe clișee cinematografice actuale".

Lively, care este căsătorită cu starul "Deadpool", Ryan Reynolds, este cea mai cunoscută pentru munca ei în seria TV "Gossip Girl" și pentru că a jucat rolul eroinei din "The Age of Adeline", relatează BBC

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel