Proces Liviu Dragnea. Ingrid Mocanu: "Puteau să-l scoată pe acolo. Nu au vrut"

Avocata Ingrid Mocanu a făcut dezvăluiri la România Tv despre ceea ce s-a întâmplat la procesul lui Liviu Dragnea.

"Era un vacarm de nedescris. În sală era puţină aglomeraţie, nu excesivă. Nu era gălăgie în sală, era afară. Aşa s-a întâmplat şi cand au fost audierile doamnei Kovesi, era un vacarm şi nişte insulte se auzeau de afară. Şi acolo am fost împinsă de aceşti haştagieni. Am mai fost o dată la Înalta Curte, când tot pe domnul Dragnea îl aşteptam. Am apelat la jandarmi, nu s-a întâmplat nimic atunci.

Astăzi, o să vă spun că există o uşă de ieşire laterală, şi eu m-am dus persoanal pentru că era o foarte mare violenţă verbală, se urla, se striga, se înjura, am rugat jandarmii dacă nu ar putea să ma lase să ies pe acea uşă laterală. Nu au vrut, m-am dus inclusiv la şeful dispozitivului de acolo, nu m-au lăsat. Puteau să-l scoată pe acolo şi pe domnul Dragnea, să nu mai fie agresat fizic. Aţi văzut că pe domnul Dragnea l-au agresat fizic", a spus Ingrid Mocanu la România Tv.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel