Probleme grave la Dinamo. Medicul care voia să vină gratis, ULUIT. "N-au un gel de 9 lei..."

Adrian Motoacă, fostul medic al lui Dinamo, plecat în urmă cu câteva luni, după un conflict cu Dusan Uhrin, s-a oferit să ajute clubul gratis, cel puțin pentru următoarele două meciuri, însă a refuzat când a văzut condițiile de la Săftica.

"Acum plec din baza Săftica, am fost la antrenament, e o imagine dezolantă și atât pot să spun. Nu mai trec nici pe la birouri, rămăsese pentru un acord de măcar o săptămână, dar nu cred că mai putem vorbi despre o colaborare.  Eu cred că vorbesc o spaniolă destul de fluidă ca să mă poată înțelege și spaniolii, dar să n-ai seringi, să n-ai fașă, să n-ai un gel de 9 lei... nu, e o imagine dezolantă de club de Liga 4!

Îmi cer scuze, poate suporterii și-au pus speranțe că sunt o soluție viabilă, dar nu. Îmi pare rău că nu am făcut o fotografie la geanta de la antrenament - jumătate de apă oxigenată. Au vrut jucătorii să le fac tape-uri la gleznă, dar nu exista fașă de hârtie! Existau două-trei role de leucoplast... ca să poți face un tape îți trebuie la fiecare jucător cel puțin o fașă și un leucoplast.

Era vorbă de o formă contractuală de un leu. Alături de mine, că doar am terminat antrenamentul, a fost rechemat la rugămintea mea kinetoterapeutul Cătălin Andrei și meseurul Dani Covaciu, unul dintre cei care își înaintaseră demisia. Credeți-mă că nu se poate, nu există o geantă validă pentru a desfășura o competiție sportivă. Când zic că nu e validă, înseamnă că n-are rivanol în ea. Vorbim despre jumătate de apă oxigenată.

Cu părere de rău, m-aș compromite din punct de vedere medical. Aș fi doar eu fizic, cu o parafă și o geantă cu niște resturi, fără instrumente medicale care să deservească unor competiții sportive. Aș putea aduce eu de la Slobozia, dar nu vreau să mă complac în situația asta. E dezolant că s-a ajuns aici.

Nu există o fașă de hârtie pentru un tape de gleznă. Vorbim de lucruri banale. Nu pot să mă compromit medical, timpul e scurt. Cei 4 spanioli care erau înăuntru au înțeles ce am zis, au avut un gest de a se căuta prin buzunare, m-au întrebat cât costă, dar nu putem face lucrurile pe brânci", a spus Adrian Motoacă, pentru digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel