Pro TV: Tumble, un nou format de televiziune cumpărat. Nadia Comăneci, în juriul din Marea Britanie

CME Programming a reușit să achiziționeze, pentru Pro TV, de la BBC Worldwide drepturile pentru Tumble, o producție recent lansată în Marea Britanie unde în juriu se află și Nadia Comăneci.

Parteneriatul între CME Programming și BBC Worldwide se va concretiza on-air la PRO TV în toamna anului 2015. Din juriul show-ului britanic face parte Nadia Comăneci, informează paginademedia.ro.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV declară: „Pro TV este liderul televiziunilor din România încă din primul an de lansare. Am scris istoria televiziunii românești, iar Tumble va fi o pagină importantă din aceasta, un format ce aduce entertainment de top pentru telespectatori, o producție inovativă cu o importantă valoare adăugată."

Citește și: Horia Brenciu critică Pro TV: Nu faci lucruri de genul acesta

Nadia Comăneci, membră a juriului Tumble declară: „Tumble este un format de show TV care te face curios de cum intri în contact cu el. Eu am fost sedusă imediat ce am citit scenariul. Tumble oferă tot ceea ce oferă formatele de talent show și ceva mai mult. Complexitatea exercițiilor la care sunt supuși concurenții, multe dintre ele unice, exerciții care combină gimnastica cu acrobația te fac să urmărești fascinat evoluția acestora. Foarte interesant este și ce se întâmplă în spatele scenei, orele de antrenament, progresul pe care îl fac cei ce participă la această competiție este remarcabil...Tumble este un show de televiziune și o lecție de viață."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel