PRO TV pregătește o nouă emisiune

pro-tv
pro-tv

Pro Tv pregătește un nou show care ar trebui să fie difuzat în fiecare sâmbătă seară.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Constantin Entertainment va produce o probă pentru program. “Tema” dată de Pro TV casei de producție Constantin (care a produs pentru Pro TV show-ul Vine Cheful și programul de amiază Lecții de viață): o emisiune de divertisment de sâmbătă seara, cu emoție, spectacole și “visuri împlinite”.

De altfel, pe Pro TV difuzează un anunț (fără a se preciza despre ce emisiune este vorba), legat de dorințe și aspirații. Ce spune anunțul de pe post: „Unde poți găsi fericirea? Exact acolo unde o poți oferi. Știi pe cineva care merită infinit mai mult decât i-a oferit viața? Ajută-l să-și împlinească marele vis!”.

CITEȘTE ȘI: "Ham Talent", la Antena 1. Noul show pregătit de Mona Segall

Programul ia în calcul un format internațional, cel mai probabil Tonight’s the night, un show BBC. Tonight’s the night este o emisiune difuzată de BBC pentru prima dată în 2009.

Este un show în care surprizele au un rol central. Potrivit prezentării de pe site-ul BBC, emisiunea îmbină performanțele unor artiști cunoscuți cu momentele în care oamenii obișnuiți își văd dorințele împlinite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel