Primul pod al pasajului Mihai Bravu, DESCHIS circulației

Sorin Opescu, pasaj Mihai Bravu
Sorin Opescu, pasaj Mihai Bravu

Primul pod al pasajului suprateran Mihai Bravu din București a fost deschis circulației duminică, în prezența primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"Deschidem circulația pe primul pod al pasajului Mihai Bravu și lucrăm în ritm alert la cel de-al doilea pod. Sunt foarte mulțumit de cum s-a lucrat, începând din octombrie anul trecut. Avem speranța că spre sfârșitul acestui an și cel de al doilea pod va fi finalizat, având în vedere că lucrăm pe perioada de vară, adică ne ajută și vremea. Mai mult, ne ajută și deschiderea primului fir, prin relaxarea traficului. Le mulțumesc locuitorilor din zonă pentru răbdare, iar celor care tranzitează Văcăreștiul le promit că anul viitor vor uita de inconvenientele cauzate de lucrare", a declarat Sorin Oprescu, potrivit Agerpres

A mai explicat că prin finalizarea acestei lucrări patru mari cartiere, adică peste 600.000 de locuitori, Berceni-Olteniței, Balta Albă, Pantelimon și Colentina, vor fi legate între ele și vor avea legătură cu zona de Nord a orașului — Aeroport Otopeni, dar vor avea și alternative față de inelul interior reprezentat de Mihai Bravu, Ștefan cel Mare, fapt care creează implicit și descongestionarea în zona centrală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel