Primele imagini cu atacatorii de la Charlie Hebdo, uciși- FOTO

Săptămânalul francez Paris Match a publicat, joi, fotografiile cu cadavrele fraților Kouachi, autorii atentatului jihadist împotriva sediului publicației Charlie Hebdo din 7 ianuarie. 

"Francezii au dreptul să le vadă, este tragedia lor", a declarat Olivier Royant, directorul redacțional la Paris Match. "Nu se pune problema de senzațional", a adăugat el.

Olivier Royant a mai spus că sunt "considerate a fi fotografii istorice". 

Trei fotografii, publicate joi în săptămânal, arată trupurile neînsuflețite ale fraților Cherif și Said Kouachi, autorii atacului împotriva Charlie Hebdo.

Două dintre ele au fost publicate în alb și negru pentru că erau "prea dure" color, a declarat miercuri Olivier Royant pentru radio Europa 1. A treia, color, arată corpul lui Sherif Kouachi, întins pe jos, plin de sânge și înconjurat de experți ai Jandarmeriei Naționale.

Întrebat despre sursa fotografiilor, directorul redacțional al Paris Match a răspuns că au fost "făcute de cineva care nu este un jurnalist profesionist". "Ele nu ne-au fost furnizate de jandarmerie" și "nu fac parte din dosar", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel