Prezentatoare TV, înainte să-și pună silicoane: Mă simțeam handicapată

Prezentatoarea TV Maria Simion a explicat, la Antena 3, în emisiunea "Voi cu Voicu" de ce și-a pus silicoane. 

"Alăptasem, iar sânii mei arătau îngrozitor. Nu mă simțeam bine în pielea mea. Mă simțeam handicapată. Eram total disgrațioasă, eram caz social de operat", a spus Maria Simion, întrebată de ce și-a pus silicoane. 

Ea subliniat că "i s-a părut strigător la cer" că au apărut oferte de "silicoane în leasing", prin care se încearcă să fie atrase fete foarte tinere, fără posibilități financiare, iar protezele pe care ajung să le poarte sunt de proastă calitate. În plus, spune vedeta TV că acum e "o nebunie" cu implanturile în fese. 

Maria Simion a spus că după mai mulți ani au început s-o doară sânii, apoi a simțit ganglioni la palpat, în axilă și am zis "gata, cancer". În realitatea, avea implantul spart și îi cursese soluția din implant în sân: "Eram inflamată toată, mă înroșisem". Prezentatoarea TV spune că "eram traumatizată, am disperat pe toată lumea, aveam impresia că nimeni nu mă înțelege". Ea a precizat că s-a operat din nou, dar recuperarea a fost mult mai grea. 

Medicul Constantin Stan a explicat, pentru Antena 3, că "nu există nimic pe viață, sunt proteze cu viață mai lungă sau mai scurtă" și "dacă vrei să nu ai probleme, nu îți pui proteze". Doctorul a mai spus bărbații fac alte două tipuri de operații: își scos sânii și grăsimea de pe burtă și-și fac "pătrățele". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel