Previziunea lui Cristoiu cu şase săptămâni înainte de alegeri: Dacă nu se întâmplă un miracol...

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Publicistul Ion Cristoiu a transmis un mesaj în contextul pandemiei și alegerilor parlamentare, programate să aibă loc la data de 6 decembrie.

„În mai toate ţările europene Valul Doi al Pandemiei, cum îi zic unii Revenirii în forţă a Coronavirus, a creat o veritabilă stare de război, în care Autorităţile iau măsuri de restricţii tot mai aspre, cu un ochi îngrijorat şi la starea economică. Ce se întîmplă în România? România se pregăteşte de alegeri”, a scris Ion Cristoiu pe blogul său, adăugând ulterior: „Aşadar în timp ce în mai toate ţările europene domneşte atmosfera de război, a celui de-al Treilea Război Mondial, în România domneşte atmosfera electorală. Ţara se îndreaptă neabătută de nimeni şi de nimic spre alegerile din 6 decembrie 2020.”

În opinia lui Ion Cristoiu, „amânarea alegerilor ar micşora şansele PNL de a le câştiga”.

„Până la alegeri mai sunt şase săptămîni. Şase săptămîni în care, dacă nu se întîmplă un miracol ca în filmele hollywoodiene în care extratereştrii veniţi să cucerească Pămîntul cu armele lor sofisticate dispar într-o noapte răpuşi de gripă, Pandemia va face ravagii în România”, a adăugat acesta.

VEZI ȘI: CONTROVERSĂ după ce Mugur Mihăescu a chemat românii în Piața Victoriei. ”Nu va veni nimeni” vs. ”PROTEST cum nu a mai fost niciodată în România”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel