CONTROVERSĂ după ce Mugur Mihăescu a chemat românii în Piața Victoriei. ”Nu va veni nimeni” vs. ”PROTEST cum nu a mai fost niciodată în România”

Ce a urmat pe rețeaua de socializare Facebook după ce Mugur Mihăescu a chemat românii, pe 31 octombrie, în Piața Victoriei, aflați din rândurile următoare.

„M-am decis să fac apel la voi și să vă chem pe data de 31 octombrie în Piața Victoriei. Dacă până miercuri Guvernul României nu va aloca bugetele necesare salvării întregii industrii afectate, fac apel la voi, la toți cei care gândiți indiferent de culoarea voastră politică, aici nu e vorba de culoare politică, ci de un bun simț elementar, de o empatie elementară, fac apel la influencerii de pe Facebook, fac apelul acesta pentru că nu mai suport. Înainte să dați cu piatra, să vă gândiți de două ori”, a spus Mugur Mihăescu într-o filmare publicată pe contul său de Facebook.

Ulterior, acesta a precizat în mediul online: „Această inițiativă ține strict de măsuri economice. Nu ține de măști, virusuri sau pandemii. Nu ține de religie sau politică. Nu ține decât de oameni. Milioane. Care au de ales între a contempla și aștepta cuminți sărăcia sau de a lupta pentru drepturile lor. Nu e o chemare a lui “Garcea” sau “Leana”, ci una a unui bărbat de 53 de ani pe nume Mugur Mihăescu.”

Ce a urmat?!

Protestul ar urma să aibă loc sâmbătă, 31 octombrie, în Piața Victoriei, începând cu ora 19.00.

În urma apelului său, a primit pe Facebook mai multe mesaje din partea internauților. Redăm câteva dintre ele:

„Nu va veni nimeni. Nu te mai stresa degeaba că nu ai cu cine.”

„Bravo pentru inițiativă, mult succes!”

„Mai bine adresați-vă compatrioților să respecte regulile de bun simț. (...) Oricare ar fi fost la conducerea țării într-o asemenea criză, ar fi fost depășiți de situație. Dar, na, e mai ușor să arăți cu degetul decât să pui umărul la treabă!”

„LEANOOO ȚI-AI TRĂDAT PRINCIPIILE!!!!”

„Acum am doar o singură curiozitate: câți din HORECA și #vreausieuautosttrazi o să te urmeze.”

„Băi Garcea, vorbește ce este de vorbit! (...) Am în jurul meu oameni la terapie intensivă și alții mult mai rău de atât. Ce vrei tu să insinuiezi? Într-adevăr, este destul de grav și sincer nimănui nu îi place situația, ce vrei tu să faci? Război? Stai still, că nu sărăcești.”

„Uniți-vă și faceți un protest cum nu a mai fost niciodată în România”

„Uite, în Italia lumea se solidarizează cu cei care lucrează în industria alimentară sau de turism ...nu se înjură unii pe alții și nu își doresc doborârea celuilalt.Se închid la 23 restaurantele, mai devreme, oamenii spun că e bine să venim să mâncăm un pic mai devreme să nu lăsăm singură această categorie de antreprenori. Să încercăm și noi românii să nu ne mai mâncăm între noi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel