Președintele Africii de Sud se luptă cu masca de față. Imagini VIRALE - VIDEO

Preşedintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a devenit ținta ironiilor pe internet, după ce a încercat să-și pună o mască de protecție de față direct pe ochi.

Preşedintele Cyril Ramaphosa a susținut o conferință de presă televizată, în care i-a îndemnat pe oameni să se protejeze de coronavirus purtând mască. Înainte de a deveni viral, șeful statului a încercat să le arate oamenilor cum să folosească o astfel de mască, dar nu a reușit, având mai multe încercări eșuate de a-și pune masca pe față. Cyril Ramaphosa a reușit, în schimb, să își pună masca pe ochi, scrie dailymail.co.uk.

Rețelele de socializare s-au umplut cu glume la adresa președintelui Africii de Sud, care a reușit, fără să vrea, să devină ținta ironiilor. 

Internauții au început să folosească hashtag-uri precum #MaskOnChallenge și #CyrilMaskChallenge.

Reacția președintelui nu a întârziat să apară

Vineri, președintele a răspuns comentariilor din social media: „Ei, bine, pentru aceia dintre voi care râdeau de mine ieri (n.r - joi), o să deschid un canal TV unde oamenii mă vor învăța cum se pune corect o mască. Deci, vă puteți înscrie".

Un utilizator de Twitter a postat: „Eu și familia mea am râs. Nu cred că domnul președinte se va supăra puțin pe provocarea #MaskOnChallenge. Haideți să râdem puțin".




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel