Premieră la Buzău. "Este o dovadă a transparenței activității noastre"-exclusiv

Un social-democrat a venit cu o inițiativă în premieră prin care speră să aducă un suflu nou unui domeniu de care puțini se mai preocupă în zilele noastre.

Romeo Lungu, directorul DJST Buzău, vă invită la sediul instituției, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, cu o propunere de proiect în domeniul tineretului/sportului pentru a realiza împreună Calendarul de activități pe anul 2016. Data până la care puteți veni cu ideile dumneavoastră este 29 ianuarie. Social-democratul, contactat de DC News, a oferit mai multe detalii despre această inițiativă realizată în premieră la Buzău.

"Asociațiile, ONG-urile și buzoienii care interesați de activități ce țin de lumea tineretului și sportului sunt invitați la Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Buzău să vină cu idei pentru a face împreună Calendarul de activități pe 2016. Vrem ca vocile oamenilor să fie auzite. Noi avem un calendar, dar vrem să îi ascultăm și pe buzoieni. Cine are o idee poate să vină la noi. Discutăm, analizăm și stabilim calendarul. Noi vrem să facem activități împreună cu oamenii pentru că ei au alte idei față de noi. Nu vrem să luăm singuri deciziile. Oricine este interesat și crede că în Buzău ar trebui să se facă ceva care nu s-a făcut până acum... este binevenit la DJST!", a spus Romeo Lungu pentru DC News.

"Este prima inițiativă de acest fel la Buzău. Este o premieră. Este o dovadă a transparenței activității noastre. Orice tânăr poate să vină cu propuneri pentru că noi ne desfășuram activitatea pentru buzoieni", ne-a mai zis directorul DJST Buzău.

(w670)

"Buzoienii pot veni la noi cu o idee și noi o punem în practică. Nu trebuie să vină cu un mare proiect, ci cu o idee, iar noi o punem pe hârtie și vedem ce iese. Ei să vină cu ideea, cu o acțiune care nu a mai fost făcută până acum în Buzău și, după ce facem proiectul, îi dăm drumul. Îl vom mediatiza și pe cel care va veni cu ideea. Sunt sigur că împreună vom face ceva extraordinar", a adăugat Romeo Lungu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel