Premieră într-o grădină zoo din Germania. Doi pui de panda, prezentați publicului

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Doi pui de panda sunt noile vedete ale grădinii zoologice din Berlin. Aceștia au fost prezentați presei, iar de mâine vor putea fi văzuți de publicul larg. 

Meng Xiang şi Meng Yuan, primii pui de panda născuţi în Germania, se pregătesc să-şi facă debutul în public joi, când numeroşi vizitatori sunt aşteptaţi la Zoo Berlin pentru a le admira pe cele mai noi vedete ale acestei grădini zoologice, informează DPA, scrie Agerpres. 

Întâlnire cu reprezentanții presei

Înainte de a fi prezentaţi oficial publicului, cei doi pui de panda, în vârstă de cinci luni, s-au întâlnit miercuri dimineaţă cu reprezentanţii presei. Potrivit îngrijitorilor de la Zoo Berlin, puii şi mama lor, Meng Meng, şi-au petrecut până acum cea mai mare parte a timpului într-un spaţiu izolat şi inaccesibil vizitatorilor.

Fanii lor au trebuit să se mulţumească cu vizionarea unor fotografii ale celor doi pui de panda, supranumiţi Pit şi Paule de îngrijitorii lor berlinezi, care le-au monitorizat evoluţia urmărind dezvoltarea, în ultimele luni, a celebrului tipar alb-negru la nivelul blănii acestor animale.

"Sunt sănătoşi, curioşi şi o urmează pe mama lor peste tot. Sunt mai mult decât pregătiţi pentru prima lor ieşire în public", a dezvăluit Andreas Knieriem, directorul Zoo Berlin.

O zi aglomerată la grădina zoo din Berlin

Grădina Zoologică din Berlin se pregăteşte pentru o zi foarte aglomerată, joi, amplasând case suplimentare de bilete şi implementând cordoane de securitate care să evite ca spaţiul din jurul ţarcului celor doi pui să devină prea aglomerat.

Meng Meng, o femelă de panda uriaş împrumutată Germaniei de către China, a născut gemeni pe 31 august, spre încântarea iubitorilor de animale din această ţară. Meng Xiang şi Meng Yuan sunt primii pui de panda uriaş care s-au născut în Germania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel