Prefectul Alin Stoica: Toaletarea arborilor începe curând. Au căzut și fără furtună!

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, susţine că în timpul furtunilor cel mai mare pericol în Bucureşti îl reprezintă căderile de arbori sau de elemente de construcţie.

Alin Stoica a declarat, miercuri seara, la Digi 24, că toaletarea arborilor va începe curând.

'Nu au mai fost făcute toaletări de arbori uscaţi de ceva vreme, am ridicat această problemă şi discut cu Primăria Capitalei lucrul acesta. Înţeleg că va exista un fel de audit de specialitate zilele acestea, se va face şi se va trece la toaletarea arborilor, pentru că existau cazuri când au căzut arbori şi fără furtună (...). Există arbori uscaţi şi am atras atenţia Primăriei şi Primăria va acţiona în sensul de a-i îndepărta', a spus Alin Stoica.

Potrivit prefectului, aceşti copaci sunt deja identificaţi, el adăugând că a primit asigurări că zilele acestea se va da undă verde pentru toaletări. Alin Stoica a atras atenţia că în timpul manifestărilor violente de tipul furtunilor cel mai mare pericol în Bucureşti îl reprezintă căderile de arbori sau de elemente de construcţie, pentru că sunt multe faţade de clădiri care stau să se prăbuşească.

Prefectul Alin Stoica se declară nemulțumit de Nicușor Dan

Prefectul Capitalei Alin Stoica a declarat în urmă cu aproximativ o săptămână că nu este mulțumit de primarul Nicușor Dan. 

Pe data de 23 iulie 2021, tot la Digi24, prefectul Capitalei a spus, referitor la Nicușor Dan, că 'aveam așteptări mult mai mari și din punctul de vedere al modului în care se fac lucrurile, și din punctul de vedere al vitezei'. Prefectul Alin Stoica a afirmat, de asemenea, că printre lucrurile care îl nemulțumesc se numără și situația politică de la nivel Capitalei.

Nici colegii săi din alianță nu l-au impresionat cu performanța: 'Aș putea spune că sunt un pic nemulțumit de rezultatele de până acum, pentru că a trecut ceva vreme de când primarul Capitalei este în funcție, de când avem Consiliul General, am fi putut face mult mai multe'.

'Răspunsul direct și cinstit' al lui Alin Stoica a fost că 'sunt nemulțumit de cum arată lucrurile acum. Ar trebui să se schimbe dinamica între partidele politice, să se așeze și să conlucrăm, să avem o direcție și un plan comune pentru București'.

Primarul general al Capitalei ar trebui să aibă o 'claritate mai mare' asupra planului său, crede Alin Stoica. 

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea lui Nicușor Dan, prefectul Alin Stoica a spus direct: 'Sincer, nu'.

'Aveam așteptări mult mai mari și din punctul de vedere al modului în care se fac lucrurile, și din punctul de vedere al vitezei cu care să se întâmple lucrurile', a explicat prefectul, menționând că, dacă 'conlucrarea între USR-PLUS, PNL și primarul general era mai bună și relația era mai deschisă', lucrurile ar fi stat altfel... adică, mai bine. 

'Discut destul de direct cu dumnealui și îi spun ce îmi convine și ce mi-ar plăcea să se întâmple mai repede sau mai bine. Impresia mea este că dumnealui dorește să mergem în aceeași direcție, dar poate că avem metode diferite', a conchis Alin Stoica, la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel