Predoiu desființează speculațiile despre permisia lui Dragnea, dar a dispus un control general

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a anunțat că permisia lui Liviu Dragnea a fost acordată regulamentar, spulberând speculațiile din spațiul public. 

Cătălin Predoiu a anunțat că a dispus un control suplimentar la Rahova și ANP. Controlul vizează toate permisiile date deținuților. 

”Constatând interesul ridicat al presei dață de subiect, în interesul unei bune informări a opiniei publice, vă comunic că nota de informare, eloberată de ANP, privind acordarea unei permisii cetățeanului Liviu Dragnea, aflat în executarea unei pedepse la penitenciarul Rahova, conchide că această permisie a fost acordată regulamentar. Cu toate acestea, pentru a elimina orice suspiciune, cu privire la corectitudinea acestei proceduri, fără a pune la îndoială concluziile notei, dar pentru deplina lămurire a aplicării legii, am decis efectuarea unui control suplimentar la Penitenciarul Rahova și la nivelul ANP cu următoarele obiective: legalitatea acordării permisiei în cauză, control sistematic de acordare a acestor permisii în tot sistemul” a anunțat Cătălin Predoiu, ministrul Justiției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel