Predoiu desființează speculațiile despre permisia lui Dragnea, dar a dispus un control general

Roxana Neagu / 28 noi 2019 / 11:21 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea/ Foto Agerpres
Liviu Dragnea/ Foto Agerpres

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a anunțat că permisia lui Liviu Dragnea a fost acordată regulamentar, spulberând speculațiile din spațiul public. 

Cătălin Predoiu a anunțat că a dispus un control suplimentar la Rahova și ANP. Controlul vizează toate permisiile date deținuților. 

”Constatând interesul ridicat al presei dață de subiect, în interesul unei bune informări a opiniei publice, vă comunic că nota de informare, eloberată de ANP, privind acordarea unei permisii cetățeanului Liviu Dragnea, aflat în executarea unei pedepse la penitenciarul Rahova, conchide că această permisie a fost acordată regulamentar. Cu toate acestea, pentru a elimina orice suspiciune, cu privire la corectitudinea acestei proceduri, fără a pune la îndoială concluziile notei, dar pentru deplina lămurire a aplicării legii, am decis efectuarea unui control suplimentar la Penitenciarul Rahova și la nivelul ANP cu următoarele obiective: legalitatea acordării permisiei în cauză, control sistematic de acordare a acestor permisii în tot sistemul” a anunțat Cătălin Predoiu, ministrul Justiției. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24