EXCLUSIV  Poveste de dragoste începută sub semnul călătoriilor și al fluturașilor în stomac

Este una dintre cele mai îndrăgite şi apreciate cântărețe de muzica populară din țara noastră şi a reușit să se mențină până în prezent pe primele locuri. Şi în viaţa personală se consideră norocoasă, cel puțin de când l-a cunoscut şi este împreuna cu soțul ei Ștefan Gicu.

Este a al doilea mariaj, după cel cu Ioan Cojocărița, fost rugbist, avându-l din această căsătorie pe Alin, fiul ei, cunoscut muzician şi care a urmat-o pe mama lui în muzică. Povestea de dragoste dintre ea şi Ștefan Gicu, ce cântă la vioară, este una frumoasă şi deosebită, începută sub semnul călătoriilor. Ea mutându-se de la Iaşi la Bistrița, pentru a fi alături de bărbatul visat.

Sunt bunici, au trei nepoți şi sunt foarte mândri de asta

S-au cunoscut pe vremea când relația cu fostul soţ ei soţ scârțâia, iar Ștefan avea o căsătorie care la rândul lui nu mergea bine deloc. A fost o dragoste cu fluturi în stomac, după cum povestește artista. De câte ori îl vedea avea acei fluturași în stomac şi venea cu viteza vântului să îl vadă şi îi era foarte greu când trebuia să plece înapoi la Iași. După numeroase drumuri cu trenul de la Iași la Bistrița, dar şi el îi ieșea în întâmpinare cu mașina, în diverse locuri de unde o prelua pe iubita sa, povestea lor de dragoste a prins contur.

Pe Matilda a impresionat-o dăruirea şi grija pe care le avea soțul ei cu cei doi copii din fosta căsătoria. Era un copil cu copii, așa l-a văzut şi asta a dat o gata, dar şi responsabilitatea lui. Toate asteacât şi celelalte calități ale lui au făcut-o să îl iubească şi la fel de mult ca în perioada când s-au cunoscut. Se simte împlinită ca femeie alături de el. Acum sunt şi bunici, au doi nepoței de la fiul ei Alin pe Adam şi Tudor şi pe Miriam Teodora de la fiul lui Ștefan. Asta făcându-i să se simte cei mai bucuroși oameni din lume.

Ștefan este cel care o sprijină şi îi spune că o iubeşte

Are norocul că este echilibru şi cel care o ocrotește, o sprijină şi o face să râdă în fiecare dimineață când se trezește cu glumele lui. Reuşeşte să îi facă declarații de dragoste şi acum, ce o dau gata pe cântăreață. Gesturile lui romantice făcând-o să se simtă iubita şi unică.La rândul ei, îi face cadouri de suflet şi îi spune des că îl iubește. Gătesc uneori împreună, dar cel mai mult din punct de vedere culinar îl răsfață Matilda. Adoră petrecerile şi la zilele lor de naștere e un adevărat festin pentru prieteni şi cei care participă. Locuiesc într-o casă frumoasă şi elegantă la Bistrița şi se văd îmbătrânind la gura şemineului, dar şi cu o grădină frumoasă alături de copii şi nepoții. Dragostea şi tandrețea unuia pentru altul i-au făcut să descopere rețeta fericiri depline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel