Urmărește emisiunea live


Ponta: Viitorul secretar-general NATO ar putea să fie un român

ponta3
ponta3

Știrea publicată de DeCe News, potrivit căreia cancelariile occidentale iau în discuție candidatura lui Traian Băsescu la funcția de secretar general NATO, începe să fie confirmată de surse oficiale. Premierul Victor Ponta a recunoscut, luni, la B1 TV,  că  această funcție ar putea fi ocupată de un român.

"Mie nu mi-a spus nimeni de acest lucru. Știu că este foarte posibil ca viitorul secretar general al NATO să provină din Polonia sau România. Știam că nu este exclus să fie un român pentru că altcineva, nu Băsescu, a venit să discute cu mine despre asta", a spus Ponta.

 Acesta a adăugat că orice dispute ar fi avut cu Traian Băsescu, l-ar susține pe acesta din postura de român candidat la o funcție importantă.

 "Indiferent ce ne-am supărat noi vreodată, dacă ai o șansă reală să ajungi într-o șansă atât de importantă. Este o anumită tradiție să fie din noii membrii", a mai spus Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat în urmă cu o săptămână, după ce informația a apărut în De Ce News referitoare la o posibilă candidatură a lui Traian Băsescu la conducerea NATO că nu știe nimic de acest lucru.  “Nimic. Ba nu, ca să fiu foarte sincer să fiu până la capăt, am vorbit cu altcineva din România care se gândea foarte serios să candideze la această funcție, dar de dl. Băsescu nu știu nimic”, a precizat premierul Ponta.

“Nu am auzit niciodată și nu știu acest lucru și nu cred că dl. Băsescu o să-și facă campanie cu mine”, a mai afirmat prim-ministrul, precizând că pot există discuții fără a avea cunoștință despre ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel