PSD va avea candidat propriu la prezidențiale în 2019, spune Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Ruse, că PSD va avea candidat propriu la prezidențiale în 2019. Pentru alegerile din 2014, candidatul USL este Crin Antonescu a mai declarat Ponta. Declarația lui Ponta vine în contextul în care Adrian Nastase a afirmat, sâmbătă seara, la Antena 3, că exista o anumita presiune în interiorul PSD pentru ca partidul să aibă candidat propriu la alegerile prezidentiale.

 "Am vazut ce a spus domnul Năstase și sunt de acord cu tot ce-a zis până acum, chiar am și vorbit. (...) O să avem un candidat la prezidențiale în 2019. În 2014, eu exclud din punctul de vedere al PSD orice dorință de a rupe USL. Eu vreau să rămână USL unit, să terminăm mandatul în 2016 și personal am cel mai mare interes să terminam cu bine, e vorba de mandatul meu de premier.

Așa încât, atat timp cât există USL, are un candidat, acela este Crin Antonescu și în mod clar e favoritul câștigării alegerilor prezidențiale la anul, având în spate USL si o echipă de campanie atât de puternică", a spus premierul Ponta într-o conferință de presa susținută la Ruse.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel