Ponta este omul lui Băsescu în USL - Sondaj Geopol

Potrivit unui sondaj Geopol, prezentat de realitatea TV, Victor Ponta este considerat de români politicianul din USL cel mai apropiat de preşedintele  Băsescu. Sondajul a fost realizat în perioada 25 martie-1 aprilie, la începutul  declanșării  scandalului nominalizării procurorilor de către ministrul interimar al Justiției, Victor Ponta.

Actualul premier este, în opinia românilor, personalitatea cea mai interesată să rupă Uniunea Social Liberală – 25,2%, mai interesată chiar decât Traian Băsescu – 23.1% şi decât Călin Popescu Tăriceanu – 9.1%.

 De altfel, Ponta este considerat personalitatea din USL cea mai apropiată de preşedintele Băsescu – 19,3%, urmat de Tăriceanu – 12.3% şi de Gabriel Oprea – 9%. De menţionat că studiul nu a acoperit şi evenimentele din ultimele zile, adică înţelegea dintre Ponta şi Băsescu privind desemnarea procurorilor.

Victor Ponta este cel mai potrivit politician pentru scaunul de premier al României, urmat de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi de prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Johannis. Aceeaşi situaţie şi pentru funcţia de preşedinte al PSD: Ponta – 43,6%, urmat de Mircea Geoană – 7.6%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel