Politicienii au prăbuşit Realitatea Tv în audienţe

realitatea
realitatea

Demersul iniţiat de Realitatea Tv, care a făcut un weekend special în care politicenii au luat locul jurnaliştilor, nu a punctat la cotele de audienţă. Media pe zi a postului a fost de 0,7 puncte, în timp ce principalul rival, Antena 3, a avut o audienţă medie de 1,7 pe zi. Pentru Realitatea Tv, punctul culminant a fost atins în momentul oferit de Adriana Săftoiu, 1,4 puncte de rating, în emisiunea în care l-a avut printre invitaţi şi pe Cristian Tudor Popescu.

Campania celor de la Realitatea nu a avut succesul scontat iar asta s-a văzut în audienţele din timpul zilei. Pe tronsoane orare diferite audienţele au stagnat. Duminică, la ora 9, când au intrat politicienii, audienţa a fost de 0,7 puncte, iar în restul zilei a stagnat. Audienţele au mai crescut putin la ora 16:00, ajungându-se la 1 punct de rating.

Cel mai bine au vândut Mircea Geoană şi Adriana Săftoiu. Geoană a avut un vârf de 1,2, în timp ce Adriana Săftoiu a atins maximul zilei de 1,4.

În prime-time, Realitatea a avut o audienţă de 1 punct, în timp ce Antena 3 a avut o audienţă medie de 2,7 puncte de rating.

Citeşte şi:

Politicienii nu au reușit să crească ratingul de la Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel