PNL înlocuiește cinci membri din Comisia de revizuire a Constituției

PNL înlocuiește cinci membri din Comisia de revizuire a Constituției. Printre cei înlocuiți se numără chiar copreședinta PNL, Alina Gorghiu. 

"Am demarat procedurile parlamentare la nivelul celor două grupuri din Senat și Camera Deputaților pentru înlocuirea cu noi nume a pozițiilor PNL în această comisie. Considerăm că este absolută nevoie ca actualizarea acestei comisii parlamentare să fie un subiect de interes pentru toate partidele politice care pot profita de plenul reunit de săptămâna aceasta pentru a face aceste propuneri. Este nevoie de o decizie a plenului reunit în legătură cu restartarea activității acestei comisii suspendate în 2013", a spus Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL, după ședința de partid.

Grupurile parlamentare îi vor desemna pe cei doi senatori și cei trei deputați care îi vor înlocui pe Crin Antonescu, Tudor Chiuariu, Petre Roman, George Scutaru și Alina Gorghiu. Ionuț Stroe a subliniat că PNL va solicita în continuare șefia Comisiei pentru revizuirea Constituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel