PLUS infirmă speculaţiile privind încetarea alianţei cu USR

USR - PLUS
USR - PLUS

PLUS infirmă speculaţiile privind solicitările referitoare la o încetare a alianţei politice cu USR şi subliniază importanţa unei Alianţe credibile, cu liste comune în toată ţara.

'Infirmăm ferm speculaţiile recent apărute în presă cu privire la solicitările PLUS de încetare a alianţei politice dintre PLUS şi USR. Mai mult, reprezentanţii conducerii PLUS au solicitat USR întărirea Alianţei şi o abordare comună în ceea ce priveşte colaborarea cu alte formaţiuni politice, inclusiv PNL. Credem în continuare că Alianţa este singura formă prin care acum putem combate hegemonia partidelor vechi - cu metehne învechite. Am cerut să avem o Alianţă credibilă, cu liste comune în toată ţara', se arată într-un comunicat PLUS.

De asemenea, liderul PLUS, Dacian Cioloş, a precizat că luni dimineaţă a avut loc o şedinţă a Alianţei 'pentru a grăbi prezentarea listelor comune de candidaţi competenţi şi integri în alegerile locale'.

'Speculaţiile apărute în presă cu privire la solicitările PLUS de încetare a Alianţei politice dintre PLUS şi USR sunt, cel mai probabil, o nouă încercare a politicienilor vechi de a sădi neîncredere în politica reformatoare în care cetăţenii deja şi-au pus încrederea în număr mare în ultimele două cicluri electorale. Pentru mine şi pentru colegii mei, Alianţa este singura formă de colaborare care poate conduce spre o organizaţie relevantă pe scena politică în opoziţie cu metodele folosite de PSD şi PNL', arată Cioloş într-o postare pe Facebook, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel